Echipa Nationala Norvegia preliminarii EURO 2020 Romania Suedia Nationala

GRADINITA NATIONALA! Ce face FRF daca Romania va fi suspendata la meciurile cu Norvegia si Suedia

Echipa nationala risca sa fie suspendata fix la cele mai importante meciuri din preliminariile EURO: cu Norvegia si Suedia! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Septembrie 2019, 15:40
Data actualizarii: Marti 10 Septembrie 2019, 15:44

Nationala e in cursa de calificare la EURO, insa are doua meciuri de foc cu Norvegia si Suedia pentru locul 2 din grupa.

Din pacate, sansele ca meciurile sa se desfasoare cu spectatori sunt reduse. Nationala e redicivista, iar suporterii au comis-o din nou, mai ales la meciul cu Spania, cand a au aruncat cu torte, au huiduit momentul de reculegere iar doi dintre ei au patruns pe gazon.

In plus, la meciul cu Malta au putut fi auzite scandari xenofobe, iar acum UEFA se pregateste sa judece cazul.

FRF e pregatita in eventualitatea unei suspendari, cand nationala ar avea totusi voie sa permita accesul copiilor pe stadion. Este o noua regula din partea UEFA la care FRF poate sa faca apel. Copiii au nevoie si de un supraveghetor, astfel ca vor exista si adulti la partida nationalei. Un adult la 10 copii, cel mai probabil un profesor de la scoala ar urma sa sustina nationala la meciul urmator de pe teren propriu, care este cu Norvegia, pe 15 octombrie, pe National Arena, in direct la PROTV.

Inainte de asta, nationala joaca in Feroe pe 12 octombrie, de la ora 19:00, meci transmis tot de PROTV.

Craiova a beneficiat si ea de noua regula de la UEFA la partida cu AEK Atena, cand cateva mii de spectatori s-au aflat in tribune. 

 

CLASAMENT GRUPA F PRELIMINARII EURO 2020

 

1 Spania 18
2 Suedia 11
3 Romania 10
4 Norvegia 9
5 Malta 3
6 Feroe 0

Modifică setările cookies