Nationala

Andrei Vochin, sigur în privința numirii lui Iordănescu: ”Nu se mai poate schimba nimic”

FRF a ajuns la un acord cu Edward Iordănescu.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 11:50
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 12:22

Antrenorul care le-a pregătit în 2021 pe FCSB și CFR Cluj va deveni noul selecționer al României, după ce Mirel Rădoi a renunțat la postul de antrenor al echipei ”tricolore”.

Chiar dacă numirea oficială nu s-a produs încă, Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, susține că nu se mai pot schimba date ale problemei în acest caz.

Sincer nu cred că se mai poate intâmpla ceva. Am ascultat declaraţile celor doi. Cred că nu se mai poate schimba/întâmpla nimic. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Boloni. Eu cred că marţi, după comitet va fi o conferinţă de presă, este posibil să fie chiar şi o conferinţă comună preşedinte - selecţioner”, a declarat Andrei Vochin pentru telekomsport.ro

Mihai Stoiciță, după ieșirea de la negocierile dintre FRF și Edward Iordănescu

Ieșit de la negocierile dintre FRF și Edward Iordănescu, Mihai Stoichiță a oferit presei declarații referitoare la viitorul echipei naționale. El a susținut că nu s-a semnat încă un contract, dar se pare că acordul este rezolvat.

"Marţi să se finalizeze, în principiu s-au pus la punct toate treburile, urmează marţi să fie acordul final. Contractele sunt confidenţiale, nu pot să vă spun de ce a durat aşa mult nici cu Loţi, nici cu Edi. Limpezi vor fi când voi vedea şi eu contractul semnat şi ştampilat, atunci vor fi limpezi

Credeţi că doar lucrurile astea le am, să stau numai în discuţii şi negoieri? Nu, mai sunt şi alte lucruri de rezolvat. Anti, anti Stoichiţă? Nu ştiu, e treaba lor că eu nu particip la negocieri. Nu mă deranjează absolut nimic pe mine. O să vedem marţi, eu zic că marţi se va finaliza, aşa că nu pot să dau un procent acum", a spus Mihai Stoichiţă, la ieşirea de la discuţii.

Modifică setările cookies