Un oficial FRF a dat verdictul după meciul cu Csikszereda: "El este cel mai bun jucător de la Dinamo!"

Andrei Vochin Basarab Panduru Dinamo FK Csikszereda Miercurea Ciuc Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 28 Mai 2024, 10:35
Data actualizarii: Marti 28 Mai 2024, 10:31

Dinamo București a reușit să se salveze de la retrogradare, după un scor alb la Miercurea Ciuc, 0-0, în returul barajului cu Csikszereda. 

În prima manșă a barajului, disputată pe Arena Națională, Dinamo a învins cu 2-0 în fața „ciucanilor”. Dennis Politic, winger-ul de 24 de ani al grupării din Ștefan cel Mare, a fost eroul echipei și a marcat ambele goluri.

Meciul retur a fost unul echilibrat, ambele echipe au luptat cu înverșunare pentru fiecare minge. Defensiva solidă a dinamoviștilor a reușit să mențină tabela intactă și și-au asigurat astfel un rezultat care le permite să rămână în primul eșalon fotbalistic românesc.

  • Andrei Vochin, Gabriel Bodescu (primii din stânga) / Foto - Gabriel Chirea

Andrei Vochin: "El este cel mai bun jucător de la Dinamo!"

Într-o intervenție în direct, Andrei Vochin și Basarab Panduru au analizat meciul retur și au ajuns la concluzia că Dinamo a evoluat sub așteptări. Totuși, amândoi au fost de acord că echipa bucureșteană a meritat să rămână în Superligă. Vochin l-a desemnat pe Adnan Golubovic drept cel mai bun jucător al lui Dinamo în acest baraj.

„Meciul nu e un reper pentru Dinamo, e o bornă foarte jos pentru sezonul următor. Dinamo merită să fie în Liga 1, dar ce am văzut azi nu mi-a plăcut deloc. Am văzut o echipă speriată de miza meciului. Poate că mentalul a acționat foarte tare asupra fizicului, mă gândesc că asta o fi cauza. Mă gândesc că o echipă care a arătat rău în play-off-ul Ligii 2 izbutește să aibă opt ocazii de poartă și Golubovic e cel mai bun jucător. Ar trebui să-și pună semne de întrebare”, a declarat Andrei Vochin, conform Orange Sport.

„Și în ăsta, și în celălalt baraj a câștigat echipa mai bună. Cele din Liga 2 nu au marcat gol. Botoșani, chiar și în tur, mi s-a părut echipa mai bună, au pasat, au ajuns la poartă. Și Dinamo a fost mai bună, iar în prima ligă rămân echipele mai bune” a adăugat Basarab Panduru.

Golubovic, desemnat cel mai bun jucător de Vochin, a fost un pilon între buturi în acest baraj și a contribuit semnificativ la menținerea scorului alb în retur.

Cifrele lui Golubovic

În acest sezon, portarul sloven și-a trecut în cont:

  • 44 de meciuri jucate
  • 58 de goluri primite
  • 12 meciuri fără gol primit
  • 3,960 minute prestate în tricoul "câinilor roșii"
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!