Am bagat FRICA-N ei! "Cei mai periculosi din play-off suntem considerati noi!" Dezvaluire din interiorul nationalei: cum ne vad scotienii

Romania se mai poate califica la EURO datorita meciurilor din play-off.

Mihai Stoichita a vorbit in direct la PRO X despre situatia delicata a echipei nationale si posibilii inlocuitori ai lui Cosmin Contra.

"E dificil momentul. Asta este viata in fotbal, multe tristeti in fotbal, mai putine bucurii. Nu cred ca se poate merge mai departe cu Contra. Sunt probleme interne si trebuie rezolvate de noi, de antrenor, de grup.

Exclus ca un antrenor sa antrenze si nationala si o echipa de club, este un principiu al Federatiei pe care il respect. Nu se pune problema de asa ceva. In primul si primul rand, suspiciunile in societatea romaneasca sunt foarte mari si atunci vrem sa evitam un asemenea subiect, pentru ca la o prima greseala care apare a selectionerului, poate fi interpretata in mod diferit de foarte multa lume. Si atunci mai bine nu. Nu se mai pune problema de selectioner strain in acest moment. Experienta cu Daum a fost una nereusita si nu se mai pune problema. Eu mi-am terminat cariera de antrenor de ceva timp si nu mai e cazul sa revin. In niciun caz, am spus-o, am fost pe lista si cand trebuia sa fie numit Contra. Eu am alta menire, trebuie sa fac cu totul alte lucruri si nu are sens sa intru si eu in conflict de interese. Sunt vehiculate foarte multe nume, printre care si al lui Mirel Radoi, de ce nu? Si Reghecampf poate fi o solutie la nationala si Olaroiu si Boloni. Cosmin Olaroiu si-a spus clar parerea in legatura cu o posibila colaborare. E un moment in care se fac foarte multe speculatii, intervin foarte multe interese. Noi trebuie sa fim foarte atenti. Postura de selectioner impune in primul rand sa fii liber, sa poti sa semnezi un contract, sa ai carte de vizita, performante si bineinteles aprecierea celor care te numesc, sa ai curaj. Fotbalul merge mai departe, viata va fi la fel si pentru cel care castiga si pentru cel care pierde. Echilibru ne trebuie in momentul acesta, pentru ca mai avem 4 luni de zile si vin meciurile", a spus Stoichita la Ora Exacta in Sport

Stoichita: "Cei mai periculosi suntem noi"

"Observatorul meciului de la Madrid era un scotian care a lucrat si la Glasgow Rangers si imi spunea ca cei mai periculosi din play-off-ul EURO suntem considerati noi", a mai spus Stoichita.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Virusul ucigaș din China a ajuns și în Europa. Primele cazuri, confirmate în Franța
BRAT