TRAGEREA LA SORTI PENTRU BARAJUL NATIONS LEAGUE | Cu cine poate juca Romania si cum arata urnele! Ultima sansa pentru ca nationala sa ajunga la EURO 2020

Nations League Baraj Nations League Echipa Nationala EURO 2020 Romania Nationala TRAGEREA LA SORTI PENTRU BARAJUL NATIONS LEAGUE | Cu cine poate juca Romania si cum arata urnele! Ultima sansa pentru ca nationala sa ajunga la EURO 2020
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Noiembrie 2019, 12:49
Data actualizarii: Miercuri 20 Noiembrie 2019, 12:54

Romania a ratat calificarea directa la EURO 2020, dar mai are o sansa sa ajunga la turneul final, daca reuseste sa treaca de barajul Nations League.

Nationala Romaniei isi va afla vineri, 22 noiembrie, in direct la PRO TV, de la ora 13:00, adversarele din play-off-ul Nations League. 

Meciurile din acest baraj vor avea loc pe 26 si 31 martie 2020. Echipele calificate la acest baraj sunt: Romania, Islanda, Bosnia-Hertegovina, Slovacia, Irlanda, Irlanda de Nord, Scotia, Norvegia, Serbia, Bulgaria, Israel, Ungaria, Georgia, Macedonia de Nord, Kosovo si Belarus. 

UEFA a publicat traseele pentru tragerea la sorti, iar Romania poate juca cu Islanda sau Scotia. 

 

Romania poate prinde traseul A sau traseul C

A: Islanda, Bulgaria/Israel/Ungaria/Romania*

B: Bosnia, Slovagia, Irlanda, Irlanda de Nord

C: Scotia, Norvegia, Serbia, Bulgaria/Israel/Ungaria/Romania*

D: Georgia, Macedonia de Nord, Kosovo, Beralus

 

*UEFA va decide prin tragere la sorti care va fi echipa care va merge pe traseul C, alaturi de Scotia, Norvegia si Serbia. Celelalte trei echipe dintre Bulgaria, Israel, Ungaria si Romania, vor merge pe traseul A, alaturi de Islanda.

 

Cum se face imperecherea echipelor de pe fiecare traseu

Cele patru echipe din fiecare urna vor juca semifinale si finale. In semifinale, echipele se vor intalni dupa imperecherea 1 cu 4 si 2 cu 3. Criteriul de repartizare al UEFA este coeficientul fiecarei nationale. Romania va fi echipa cu numarul 4, indiferent de grupa in care va fi repartizata, astfel ca va juca cu cea mai buna echipa, respectiv Islanda sau Scotia. 

 

Ce urmeaza in finala, daca Romania trece de Islanda sau Scotia

In functie de traseul pe care va ajunge dupa tragerea la sorti, Romania poate intalni in finala:

Traseul A: Bulgaria, Israel sau Ungaria

Traseul C: Norvegia sau Serbia

 

Tragerea la sorti pentru barajul Nations League va avea loc pe 22 noiembrie, iar evenimentul va fi transmis live la PRO TV de la ora 13:00! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!