Local Kombat

Benny, raspuns dur pentru Daniel Ghita! "Probabil a ramas fara bani" Ce spune de super meciul dintre Morosanu si Ghita!

Daniel Ghita si Catalin Morosanu pot avea lupta anului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Ianuarie 2019, 11:43
Data actualizarii: Luni 14 Ianuarie 2019, 11:49

Luptatorul Benny Adegbuyi a decis sa ofere un raspuns la atacurile repetate venite din partea lui Daniel Ghita.

"Cred ca Ghita vrea sa faca show cand ma ataca. El a fost un sportiv foarte bun, a fost primul roman care a ajuns la nivelul la care sunt eu acum. A avut o pauza de 4 ani si acum probabil si-a dat seama ca a ramas fara bani sau nu stiu ce s-a intamplat. A incercat sa ne atace pe mine si pe Morosanu, dar eu nu i-am dat replica", a spus Benny pentru GSP.

El a vorbit si despre meciul dintre Daniel Ghita si Catalin Morosanu, care poate avea loc in acest an.

"Eu nu cred ca meciul dintre Ghita si Morosanu va avea loc. Sunt prea multe pretentii din partea lui Ghita, Moro e si el acum intr-un show TV. Ma simt frustrat cand vad mesajele lui Ghita la adresa mea, pentru ca se munceste foarte mult. Eu nu am ce invata de la Ghita. Ca sportiv a fost perfect, dar acum demonstreaza ca nu e si nu a fost", a continuat luptatorul.

Reactia lui Benny vine dupa ce Daniel Ghita a oferit o declaratie surprinzatoare la adresa sa: "Cea mai penibila finala din istoria kickboxingului mondial! Jamal vs. Benny 2018! Sa te umileasca unul cu o singura mana si sa te faca knockout dupa ce a luptat trei meciuri cu o mana rupta...nu poti sa spui ca esti cel mai bun. Doar la incasat cu o singura mana", a spus Ghita.

Modifică setările cookies