"De pe ce planeta ai venit?" Cum au reactionat cele mai mari ziare de sport din Europa dupa executia fabuloasa a lui Cristiano
Miercuri 04 Aprilie 2018, 09:16

"De pe ce planeta ai venit?" Cum au reactionat cele mai mari ziare de sport din Europa dupa executia fabuloasa a lui Cristiano

Cristiano Ronaldo a fost la inaltime in meciul cu Juve. La propriu! Portughezul a reusit un gol fabulos dintr-o foarfeca de la 11 metri.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Real Madrid a castigat cu 3-0 pe terenul lui Juventus si este cu un pas si jumatate in semifinalele UEFA Champions League.

Cristiano Ronaldo a marcat o dubla, iar una dintre reusite a fost cu adevarat senzationala. Portughezul l-a invins pe Gigi Buffon dintr-o foarfeca de la 11 metri.

"Toata lumea in picioare pentru Ronaldo. Juve, demolata de Real", a titrat Gazzetta dello Sport dupa finalul meciului.

"Cristiano Ronaldo e de pe alta planeta", au scris si cei de la Corriere dello Sport.

"De pe ce planeta ai venit?", s-au intrebat spaniolii de la AS.

"Cristiano Ronaldo o distruge pe Juventus", au scris si catalanii de la Mundo Deportivo.

"Juventus se inclina in fata lui Ronaldo, Realul castiga cu 3-0. Tot stadionul aplauda magia lui Cristiano", a notat si La reppublica.

"Acest Real este diabolic", au scris si francezii de la L'Equipe.Liderii PSD își aleg tabăra înainte de bătălia de vineri din CEX. Cine a întors armele împotriva lui Dragnea