Reactia senzationala a lui Cristiano dupa executia incredibila de la Torino si aplauzele italienilor. Ce a spus
Miercuri 04 Aprilie 2018, 09:04

Reactia senzationala a lui Cristiano dupa executia incredibila de la Torino si aplauzele italienilor. Ce a spus

Ronaldo Madrid a distrus-o pe Juve la ea acasa! Madrilenii lui Cristiano au castigat cu 3-0. Unul dintre goluri a fost cu adevarat incredibil.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Cristiano Ronaldo a fost MVP-ul meciului Juventus 0-3 Real Madrid. Portughezul a marcat o dubla, una dintre reusite fiind cu adevarat fabuloasa. Cristiano a punctat dintr-o foarfeca, de la 11 metri!

La final, Cristiano Ronaldo a vorbit despre executia sa si despre rezultatul obtinut.

"A fost un gol frumos, fantastic. Nu ma asteptam sa marchez asa, dar am facut o partida fantastica si am marcat trei goluri in poarta unei echipe mari. Am jucat bine si sunt multumit.

Momentul in care am fost aplaudat a fost incredibil. Vreau sa le multumesc fanilor lui Juventus, ceea ce au facut a fost ceva fantastic, ce nu am mai trait in toata cariera!", a spus Ronaldo, citat de Marca.Liderii PSD își aleg tabăra înainte de bătălia de vineri din CEX. Cine a întors armele împotriva lui Dragnea