Liga Campionilor

Minutele care ii decid viitorul lui Guardiola! Anuntul facut de Bayern inaintea meciului cu Arsenal

Urmarim impreuna spectacolul campionilor din UEFA Champions League! Marti, 21:45, la Sport.ro: Arsenal - Bayern Munchen

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Octombrie 2015, 17:13
Data actualizarii: Luni 19 Octombrie 2015, 17:31

Pep Guardiola e chemat de miliardarii de la City pentru un proiect gigant care sa creeze o supercampioana de proportii europene la Manchester. Nu e singura varianta de top pentru Guardiola, al carui nume suna minunat si pentru United, PSG sau Chelsea.

Pep isi incheie la vara contractul cu Bayern. Presedintele clubului, Karl-Heinz Rummenigge, spune ca discutia decisiva cu Guardiola va avea loc la finalul anului.

"Am anuntat ca in a doua jumatate a lui 2015 vom avea o discutie si dupa aceea totul se va clarifica. Discutia despre care va spun e inca in aer, dar va avea loc inainte de finalul lui 2015, asta e sigur", a explicat Rummennige inaintea meciului cu Arsenal, care e marti in direct la Sport.ro, de la 21:45.

Seful lui Bayern e sigur ca supercampioana din Bundesliga ramane favorita sa-l aiba in continuare.

"Sunt multe argumente in favoarea lui Bayern, dar e clar ca sunt si alte 'fete' atragatoare in afara lui Bayern. Suntem optimisti ca Pep va ramane la Bayern", a spus Rummenigge.

Bayern e lider in Germania, cu 7 puncte avans peste Dortmuund, si isi conduce si grupa de Champions League, cu 6 puncte in doua meciuri.
 

Modifică setările cookies