Pep Guardiola Bayern Munchen Bundesliga Germania Karl Heinz Rummenigge Campionate externe

An offer he can't refuse | Ce i se pregateste lui Pep Guardiola la finalul acestui sezon: "Oferta e pusa pe masa, suntem optimisti"

Pep Guardiola nu stie daca va ramane pe banca lui Bayern Munchen si la finele acestui sezon, atunci cand actuala intelegere ii explica. Cu toate acestea, sefii de pe Allianz Arena anunta: "I-am pregatit deja o noua oferta".

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Septembrie 2015, 19:40
Data actualizarii: Vineri 25 Septembrie 2015, 20:15

Contractul dintre Pep Guardiola si Bayern Munchen va expira la finalul acestui sezon, iar presa din Germania a speculat in ultima vreme pe seama faptului ca prelungirea acestuia depinde doar de performantele pe care echipa le va obtine pe plan european. Mai exact, de deznodamantul acestui sezon al Ligii Campionilor, cel care ar trebui sa duca din nou trofeul la Munchen.

In ciuda celor anuntate de germani, viitorul lui Pep Guardiola este la Bayern, sustine chiar presedintele Karl Heinz Rummenigge, cel care a vorbit despre negocierile cu Pep Guardiola in cotidianul BILD.

Rummenigge a dezvaluit ca Bayern a pregatit deja o noua oferta pentru Pep Guardiola si ca spera ca acesta sa continue in Bavaria.

"Sunt optimist in privinta prelungii contractului cu Pep. I-am pus deja pe masa o oferta pe care nu cred ca o poate refuza. Avem aici o echipa de nivel inalt, un stadion fantastic si jucam intr-un oras superb.

Vom avea o discutie serioasa cu el in urmatoarele saptamani si atunci vom sti mai multe.

Sigur ca vreau ca Bayern sa castige din nou Liga. Si vreau sa o faca cu Pep Guardiola pe banca", a spus Rummenigge in BILD.

Pep Guardiola a fost numit in functia de antrenor al lui Bayern in 2013, dupa retragerea lui Jupp Heynckes. Antrenorul catalan a castigat doua titluri consecutive ale Bundesligii, dar a fost eliminat de fiecare data din Liga Campionilor in faza semifinalelor.

Modifică setările cookies