Seicul miliardar de la City nu se uita la bani! Decizie incredibila luata: va plati drumul suporterilor care merg la finala Champions League!

Seicul miliardar de la City nu se uita la bani! Decizie incredibila luata: va plati drumul suporterilor care merg la finala Champions League!

Sheikh Mansour a decis sa ii scuteasca pe fanii lui City de un efort financiar.

Dupa nenumarate negocieri, UEFA a decis ca finala Champions League se va desfasura in Portugalia, pe stadionul lui Porto. Locatia initiala, Istanbul, a picat dupa ce guvernul britanic a adaugat Turcia pe lista rosie. Jucatorii lui City si Chelsea ar fi trebuit la intoarcere sa stea 10 zile in carantina, fapt ce i-ar fi facut pe multi dintre ei sa rateze EURO.

Manchester City este la prima prezenta intr-o finala Champions League, iar patronul Sheikh Mansour a tinut sa marcheze acest moment.

Clubul englez a emis un comunicat oficial in care transmite ca seicul va finanta calatoria suporterilor in Portugalia.

"Inaltimea sa, Sheikh Mansour, va plati zborul si costurile calatoriei pentru finala Champions League din Porto, la finalul acestui luni", este informatia trasmisa de comunicatul oficial al clubului.Atat City, cat si Chelsea, vor primi fiecare cate 6 000 de bilete pentru meciul de pe Estadio do Dragao, iar seicul vrea sa ii scuteasca de acest efort financiar pe fani, dorind sa le plateasca biletele de avion si testul PCR.

"Mii de suporteri ai lui City vor beneficia de aceasta initiativa, care vrea sa ii usureze pe fanii care inca se confrunta cu circumstantele neplacute dupa pandemia provocata de Covid-19.

Avand in vedere cum pandemia i-a afectat pe toti suporterii lui Manchester City si a marit costurile de transport, Sheikh Mansour s-a gandit sa elimine aceasta bariera financiara pentru fanii care vor participa la finala.

Inflatia, combinata cu obligatoriul, dar necesarul test PCR, i-ar fi ingreunat pe norocosii suporteri care vor beneficia de un bilet", este comunicatul oficial emis de Manchester City. 

Chelsea si Manchester City se vor intalni pe 29 mai in finala Champions League, de pe Estadio do Dragao.
 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies