Liverpool Jurgen Klopp Premier League Sadio Mane Liga Campionilor

Fotbalistul care a cauzat toate problemele de la Liverpool: „Am spus-o de multe ori”

Liverpool are cel mai slab start de sezon de când Jurgen Klopp a preluat echipa în octombrie 2015.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 17:20
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2022, 17:17

Jurgen Klopp a adus titlul la Liverpool după o pauză de 30 de ani și este stimat de toți suporterii "cormoranilor", însă rezultatele slabe din ultima perioadă nu-l ajută deloc pe antrenorul neamț.

Paul Merson, jurnalist pentru publicația britanică Sky Sports, a vorbit despre problemele de la Liverpool și a evidențiat faptul că despărțirea de Sadio Mane este principalul factor pentru forma dezastruoasă a clubului din Merseyside.

Merson: „Nu înțeleg pentru ce l-au vândut”

„Am spus-o de multe ori, din prima zi. Părerea mea este că despărțirea de Sadio Mane a fost cel mai prost business din toate timpurile. Înscria goluri la momentul potrivit, deschidea scorul, restabilea egalitatea, marca pentru victorie în ultimele minute, goluri mari, foarte mari.

Conducea jocul din față si eu nu înțeleg pentru ce l-au vândut. Problemele din defensivă vin de la jucătorii din față. Nu sunt uniți.”, au fost cuvintele lui Paul Merson, conform sursei de mai sus.

Liveprool, în noul sezon

Liverpool se află pe locul nouă pentru început. "Cormoranii" au obținut 10 puncte din 21 posibile, înregistrând două victorii, patru rezultate de egalitate și o singură înfrângere, cu Manchester United (1-2).

Pe lângă rezultatele slabe din Premier League, Liverpool nu a arătat prea bine nici în grupele Ligii Campionilor. Trupa lui Jurgen Klopp a pierdut cu 1-4 în fața lui Napoli și a câștigat cu un 2-1 norocos, pe final, cu Ajax.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies