FCSB CFR Cluj Voyo Stiri

În octombrie, meciurile FCSB și CFR Cluj din UEFA Europa Conference League se văd pe VOYO!

Abonații VOYO au o lună dedicată evenimentelor sportive. Trei etape ale competițiilor UEFA Europa League și UEFA Europa Conference League, în care joacă echipele românești FCSB și CFR Cluj, pot fi urmărite online.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 16:12
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2022, 16:15

Pe 6, 13 și 27 octombrie, toată România se bucură de fotbal! Meciurile din grupele UEFA Europa Conference League, unde țara noastră este reprezentată de campioana CFR Cluj și vicecampioana FCSB, pot fi urmărite LIVE, pe platforma online. La începutul acestei luni, pe 6 octombrie, meciurile Omonia Nicosia – Manchester United și Anderlecht – West Ham United, sunt LIVE, de la ora 19:45, iar de la ora 22:00, abonații pot vedea partidele Arsenal – Bodoe/Glimt și Roma – Real Betis, din grupele UEFA Europa League. 

Pasionații handbalului se vor putea bucura de meciuri din Campionatul Național de Handbal masculin și feminin, iar cei care caută puțină adrenalină vor găsi celebrele gale UFC Fight Night pe 16, 23 și 30 octombrie, LIVE, exclusiv pe VOYO.

Pompeii, Conan, Cei trei mușchetari, Legenda lui Hercule, Insurgent și Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar sunt câteva dintre filmele disponibile începând din această lună.  

Aventura lui Doru, tânărul care vine La Oraș pentru a-și îndeplini visul de a se căsători cu fata de care e îndrăgostit, ajunge la final în octombrie, iar al doilea sezon din serialul Hawaii 5.0 este deja disponibil pentru toți abonații VOYO. 

VOYO – Let’s VOYO! 

Modifică setările cookies