COLTESCU MAE Rapid ucl UEFA Liga Campionilor

Cum se scuza MAE in scandalul in care Coltescu era acuzat de rasism! "S-a dorit un mesaj general, de respingere a formelor de ura"

Sebatian Coltescu a fost acuzat de rasism de catre Pierre Webo si Demba Ba, membrii ai echipei Basaksehir.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Februarie 2021, 13:02
Data actualizarii: Joi 25 Februarie 2021, 13:10

Situatia creata la meciul dintre PSG si Basaksehir din Champions League, cand arbitrul de rezerva, Sebastian Coltescu, i-a indicat lui Ovidiu Hategan, centralul partidei, un om de pe banca turcilor ca fiind "ala negru" a escaladat la nivel mondial, inclusiv in Romania. Arbitrul din Craiova a fot acuzat de rasism si judecat aspru de multi oameni si multe institutii din Romania, una dintre acestea fiind si Ministerul Afacerilor Externe.

Judecata de UEFA ca fiind o situatie in care nu a fost vorba de rasism, fanii fotbalului au sarit in aparerea arbitrului si au criticat modul de gestionare al situatiei de catre autoritati. "No to racism. Respect", a aparut pe contul de Facebook al MAE pe 9 decembrie 2020, a doua zi dupa ce expresia "ala negru" a declansat un scandal international, urmarit si de presa internationala.

  • Cum se scuza MAE in scandalul in care Coltescu era acuzat de rasism! S-a dorit un mesaj general, de respingere a formelor de ura

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!