"99% dintre antrenori nu vor asta, dar eu prefer asa" Prima reactie lui Solskjaer dupa ce a picat cu Barcelona in Champions League

"99% dintre antrenori nu vor asta, dar eu prefer asa" Prima reactie lui Solskjaer dupa ce a picat cu Barcelona in Champions League

Barcelona da peste antrenorul cu cel mai bun debut din istoria lui Manchester United. 

"Asasinul cu fata de copil" revine pe Camp Nou, locul unde a ucis-o pe Bayern in finala Champions League din 1999, cu un gol marcat in prelungiri.

Acum, Solskjaer e antrenorul cu cel mai bun debut din istoria lui Manchester United si a facut deja o victima in optimile Champions League, victorie cu 3-1 contra lui PSG la Paris, cu penalty obtinut in prelungiri.

Solskjaer asteapta dubla cu Barcelona, una din marile favorite ale competitiei si spune ca e fericit de faptul ca prima mansa va avea loc pe Old Trafford.

"Probabil sunt diferit fata de 99% dintre antrenori, prefer ca mansa a doua sa fie in deplasare, cum a fost cu PSG. Daca vom reusi un rezultat bun acasa, apoi putem sa mergem si sa-i ranim pe contraatac asa cum s-a intamplat la Paris.

Vrem aceste meciuri impotriva marilor cluburi si marilor echipe. Am jucat finale cu ei in 2009 si 2011 si ne amintim de semifinala din 2008 cand Scholes a marcat, noi si fanii nostri ne dorim astfel de meciuri. Abia asteptam acest duel", a spus Solskjaer.
 

SFERTURI CHAMPIONS LEAGUE


Manchester United - Barcelona
Juventus - Ajax
Tottenham - Manchester City
Liverpool - Porto
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Șeful serviciului secret al MAI din Suceava a fost reținut de procurorii DNA
BRAT

Modifică setările cookies