Teapa de 180 de milioane care socheaza lumea fotbalului! Alexis Sanchez, OUT de la United. Anunt de ultima ora

Teapa de 180 de milioane care socheaza lumea fotbalului! Alexis Sanchez, OUT de la United. Anunt de ultima ora

Iarna trecuta, United a facut o investitie masiva in transferul lui Alexis Sanchez. Azi, nu mai stie cum sa scape de el!

Sanchez, 30 de ani, a dezamagit pe Old Trafford. Adus ca mare vedeta dupa o lupta in toata regula cu rivala City, Sanchez nu a marcat decat 5 goluri in 41 de meciuri pentur gigantul de pe Old Trafford. Chilianul nu face parte din planurile lui Solskjaer pentru sezonul viitor. United ii va cauta o echipa unde sa-l imprumute. E constienta ca ii va fi aproape imposibil sa-l vanda. Alexis are un salariu monstruos la Manchester.

In total, United a investit in transfer peste 180 de milioane de euro. Fotbalistul a primit un salariu brut de 30 de milioane de euro, valabil 4 ani, si o prima de instalare de 25 de milioane. De asemenea, agentii au incasat si ei 15 milioane. Pentru a-l aduce de la Arsenal, Man Utd l-a cedat la schimb pe Mkhitaryan, evaluat in acel moment la 30 de milioane de euro. Alexis mai avea numai 6 luni de contract pe Emirates.

Cel mai probabil, Sanchez va incerca sa revina fie in Spania, fie in Italia, unde a jucat cu succes inainte sa treaca la Arsenal, in 2014.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies