Pandurii Targu Jiu liga 2 Liga 2

ULUITOR! Caz incredibil la Targu Jiu! Cum au incercat oficialii de la Pandurii sa scape de plata unei sume infime: "Le-a luat fara sa plateasca!"

Un episod absolut incredibil i-a avut in prim-plan pe oficialii de la Pandurii Targu Jiu.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Decembrie 2020, 14:39
Data actualizarii: Joi 10 Decembrie 2020, 15:20

Mai exact, inainte de partida pierduta pe 25 noiembrie cu scorul de 0-2 in deplasarea de la Recea, ofiterul de securitate al clubului, Ciprian Purcel si un alt oficial al clubului au mers la un magazin din oras pentru a cumpara geci, bluze si manusi pentru fotbalisti.

Directorul magazinului respectiv a dezvaluit insa ca cei doi nu au achitat intreaga suma, ci au apelat la anumite subterfugii pentru a scapa de aceasta plata.

"Cei de la Pandurii au vrut sa cumpere niste materiale sportive de la noi. Sandu Iscrulescu a venit sa cumpere 32 de geci si i-am facut o factura proforma in sensul asta… A ramas ca in cateva zile sa adunam gecile respective si sa vina cineva sa le ia.

Peste cateva zile a venit Ciprian Purcel, ofiter de securitate la club, care a venit si ne-a spus ca doreste sa ia si alte produse, altele decat cele dorite de domnul Sandu Iscrulescu.

Noi l-am intrebat ce doreste, a spus ca niste bluze de corp si niste manusi. Mi-a zis sa folosim o parte din banii pe geci pentru aceste produse… Mai departe, i-am crezut pentru ca aveau meci la Recea, in Maramures, iar acolo temperatura este una scazuta. Am zis ca-i ajutam…. Le-am dat produsele respective, in pozele de la Recea se vad produsele cumparate de la noi. I-am oferit bon fiscal si am impartit suma in doua asa cum ne intelesem initial", a spus directorul magazinului, potrivit ProSport.

"La cateva zile domnul Ciprian Purcel a sunat pe numarul de fix la magazin sa tatoneze terenul pentru a lua toate gecile care au mai ramas de ridicat.

Noi ne-am ridicat primul semn de intrebare si l-am sunat pe domnul Sandu Iscrulescu. Acesta ne-a confirmat ca domnul Purcel este o persoana din club, dar ne-a spus ca vin amindoi sa ridice articolele vestimentare.

Ulterior, a venit domnul Sandu si ne-a spus ca nu stie nimic de bluze si manusile comandate de domnul Purcel! Ne-a transmis ca el vrea cele 32 de geci pe care le si achitase.

In acel moment l-am intrebat de unde stia Ciprian Purcel de suma exacta, de cele 32 de geci si asa mai departe… Dumnealui s-a eschivat, nu mi-a dat explicatii, mi-a zis ca domnul Purcel, chiar daca e din club, a facut multe probleme in oras… Ca are datorii peste tot… S-a descotorisit de el", a adaugat Alin Caragui, directorul magazinului Decathlon Targu Jiu.

"Dupa ce a plecat Iscrulescu, am luat legatura cu directorul sportiv de la Pandurii Targu Jiu, Camilian Floroiu, l-am invitat la o discutie. A venit la magazin chiar in acea zi. Mi-a spus ca Ciprian Purcel a mai facut prostii, a imprumutat si a luat produse desi nu a platit, ca e din club, dar ca nu face nimic de capul lui si numai ce-i spun conducatorii clubului. I-a luat apararea!

Mi-a promis domnul Floroiu ca pana luni, 7 decembrie, suma datorata va fi achitata. Era datorie deja de doua saptamani.

Am discutat si cu domnul Marin Condescu, care m-a asigurat ca va fi platita datoria. Acesta mi-a transmis ca-i va baga pe unii dintre angajati intr-o sedinta deoarece pateaza imaginea clubului. In presa locala a mai aparut o informatie cu niste datorii pe care le-au facut unii dintre conducatori. E o lipsa de credibilitate la acest club, asta ne deranjeaza, nu se spune adevarul, fiecare da vina pe altcineva.

Avem si o filmare cu domnul Ciprian Purcel care a ridicat produsele. S-a legitimat ca e ofiter de securitate la club. Acum au aparut oficiali de la Pandurii care spun ca domnul Purcel nu e angajat al clubului, dupa ce au spus ca este… Asta in discutiile cu ei.

Suma datorata este de aproape de 850 lei… O sa facem o plangere impotriva domnului Ciprian Purcel! Cand a ridicat gecile domnul Iscrulescu, l-am sunat de fata cu el pe domnul Purcel… Ne-a zis ca e o neintelegere, apoi si-a inchis telefonul", a inchis Caragui.

Intrebat despre aceasta speta, Ciprian Purcel a declarat: "Sunt probleme financiare la club, dupa cum bine stiti… Saptamana aceasta nu stiu daca platim, dar saptamana viitoare sigur da!".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!