O noua varianta pentru banca Rapidului! Giulestenii il vor pe Florin Bratu

O noua varianta pentru banca Rapidului! Giulestenii il vor pe Florin Bratu

La Rapid este o situatie foarte agitata in ultimele zile.

Nemultumiti de rezultatele inregistrate de echipa in ultimele meciuri, conducatorii clubului au decis sa il demita pe antrenorul Adrian Iencsi, doar ca inca nu i-au reziliat contractul acestuia.

In ultimele zile s-au vehiculat mai multe nume de antrenori, care ar putea prelua banca tehnica a giulestenilor, printre care se numara si Bogdan Andone sau Nicolae Grigore. Conform ProSport, in conditiile in care Bogdan Andone ezita sa dea un raspuns concret, ultima varianta pe care ar lua-o in calcul oficialii clubului este Florin Bratu.

Conform sursei citate, patronul clubului isi doreste in acest sezon sa formeze o echipa cu mai multi fotbalisti tineri, in vederea sezonului urmator. Iar Florin Bratu este vazut drept antrenorul ideal pentru un astfel de proiect. Bratu a avut rezultate foarte bune la echipa U19 a lui Dinamo, cu care a castigat Liga Elitelor in 2017 si, de asemenea, a antrenat si nationala U19 a Romaniei.

Singurul impediment care ar putea sta in calea acestei mutari este constituit de faptul ca Bratu este sub contract cu Concordia Chiajna.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies