GALERIE FOTO Steliștii, ca brazii! Ce îmbunătățire au adus fotbaliștii lui Oprița stadionului din Ghencea

Steaua Bucuresti csa steaua Ghencea plantare pomi Stadion Steaua Liga 2 CSA Steaua / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Aprilie 2024, 08:16
Data actualizarii: Joi 18 Aprilie 2024, 08:17

Jucătorii de la Steaua și-au îmbunătățit singuri cantonamentul de la stadion. 

Ieri, jucătorii Stelei au participat la o acțiune de plantare de pomi în baza Steaua, din Bulevardul Ghencea. 

Opt jucători au plantat copaci în complexul sportiv

Portarii Horia Iancu și Adrian Frănculescu și jucătorii de câmp Alin Raicu, Rareș Enceanu, Kevin Ceceri, Mihai Dobrescu, David Matei și Daniel Vârtej au săpat gropi, au plantat pomii și i-au udat pentru a prinde cât mai repede rădăcini. Puieții de arbori au fost plantați între terenurile de antrenament și clădirea unde se află vestiarele și cantonamentul echipei.

  • Foto - Steaua București (FB)

Gestul face parte dintr-o acțiune a clubului MApN de a crea o zonă verde compactă în jurul arenei din Ghencea, dar și de a impulsiona fanii echipei de fotbal să se implice în acțiuni de mediu. Steaua a transmis că "prin puterea exemplului, fotbaliștii roș-albaștri îi încurajează pe toți românii să facă demersuri împotriva efectelor încălzirii globale și să contribuie la asigurarea unui mediu mai sănătos pentru generațiile viitoare".

"Militarii" ocupă primul loc în Grupa B a play-out-ului

Echipa finanțată și administrată de MApN nu are drept de promovare nici în acest sezon, din cauza formei de organizare - club de drept public. Echipa antrenată de Daniel Oprița nu a reușit să prindă play-off-ul, dar conduce Grupa B din play-out.

"Roș-albaștrii" au acumulat 34 de puncte (+5), fiind urmată în clasament de Concordia Chiajna (34p, +3), Chindia Târgoviște (31p, -1), Viitorul Pandurii Tg. Jiu (29p, +1), CSM Slatina (26p, -1), CS Tunari (17p, -1) și Progresul Spartac (1p, -6). După ce au câștigat primele două partide din play-out, cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu (2-0) și Progresul Spartac (4-1), "militarii" vor juca cu Chindia (20 aprilie, 11:00 / deplasare) și Slatina (27 aprilie / 11:00 / acasă), în următoarele două etape. 

Foto - Steaua București (FB), Gabriel Chirea

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!