Legenda Stelei a dat cărțile pe față despre dreptul de promovare: ”Acolo sunt problemele!”

Steaua Adrian Bumbescu promovare Liga 2 Jucătorii de la CSA Steaua și Daniel Oprița / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 08:52
Data actualizarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 08:52

Fără drept de promovare, CSA Steaua nu a mai prins play-off-ul în acest sezon și luptă pentru evitarea retrogradării.

Echipa pregătită de Daniel Oprița este lider în Grupa B din play-out-ul Ligii 2, cu 31 de puncte, la egalitate cu Chindia Târgoviște.

Adrian Bumbescu: ”Noi facem eforturi, dar problemele sunt de sus!”

Adrian Bumbescu, legendă a clubului Steaua, a vorbit despre modalitatea prin care gruparea din Ghencea ar putea promova în Superliga României.

Fostul mare fundaș a mărturisit că cei din conducerea clubului lucrează din greu pentru a obține dreptul de promovare, lucru ce după părerea sa, ar schimba total fața echipei. Bumbescu este de părere că promovarea în primul eșalon al României ar atrage suporterii lângă echipă.

Noi facem toate eforturile, de sus sunt problemele. Așteptăm să primim ok-ul, să găsim modalitatea potrivită prin care echipa să aibă drept de promovare. Se lucrează și vom vedea ce portiță vom putea găsi.

Văd că cei de la Corvinul Hunedoara sunt pe cale să reușească acest lucru. Echipa se va exprima într-un mod diferit dacă vom avea dreptul să promovăm.

Cred că, în acel moment, vor veni mai mulți suporteri alături de echipă, pe stadion, și că lucrurile vor arăta diferit”, a declarant Adrian Bumbescu, potrivit ProSport.

Daniel Oprița: ”Sper să obținem drept de promovare chiar din următorul sezon!”

E clar că neavând drept de promovare a fost și mai greu să aducem jucătorii pe care ni i-am dorit. Mulți se întreabă despre problema asta cu promovarea, care probabil va fi și în următoarele sezoane dacă nu se va rezolva. (...) Până la urmă am reușit niște transferuri bunicele, dar nu am avut realizările pe care ni le-am dorit.

Nu e un sezon ratat, pentru că și dacă reușeam să ne calificăm în play-off și să ne clasam iar pe unul dintre primele două locuri, nu mergeam nici la baraj, nici nu promovam. Era o dezamăgire, la fel ca în anii trecuți.

Până la urmă, și clubul a mai făcut niște economii, pentru că nu s-au mai plătit niște bonusuri. E clar că ne doream să fim acolo, că avem sau nu drept de promovare, toți steliștii își doresc ca echipa să joace meciuri de play-off”, a spus Daniel Oprița pentru PRO TV.

Sper ca acest lucru să se realizeze cât mai repede, chiar din următorul sezon”, a mai spus Daniel Oprița, care a subliniat că ar exista ”ceva șanse” ca Steaua să obțină drept de promovare în SuperLiga României.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!