Razvan Itu Costin Ghiocel Mike Tyson Otelul Galati Liga 2

FOTO Reacția lui Costin Ghiocel după ce l-a făcut pe Răzvan Itu să arate "ca după un meci cu Mike Tyson"

Secvență extrem de dură într-un meci din Liga 2. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 20 Martie 2023, 16:50
Data actualizarii: Luni 20 Martie 2023, 17:07

Partida a consemnat și o secvență decupată parcă din sporturile de contact. 

În minutul 26 al partidei, gazdele au rămas în inferioriate numerică, după ce Costin Ghiocel a fost eliminat. Fotbalistul formației lui Dorinel Munteanu a a fost trimis la cabine în urma unei intrări violente asupra lui Cătălin Itu.

Ghiocel l-a lovit cu talpa în față pe fostul campion cu CFR Cluj. Pe pagina de Facebook a clubului Oțelul, Ghiocel a transmis luni după-amiază un mesaj amplu prin care i-a transmis scuze lui Itu și și-a exprimat regretul în privința gestului făcut în timpul meciului. 

Reacția lui Costin Ghiocel. "A fost o intervenție neintenționată"

„În primul rând, aș vrea să îmi prezint scuzele față de Cătălin Itu, a fost o intervenție nefericită și neintenționată din care a avut de suferit un coleg de breaslă. Nu am fost niciodată un jucător violent și cu siguranță nu voi încerca vreodată să pun integritatea unui jucător în pericol. Sper că recuperarea va fi una rapidă și va reveni cât mai curând pe teren.

În al doilea rând, regret faptul că mi-am dezamăgit echipa și emblema de pe pieptul tricoului pe care îl reprezint, iar coechipierii, staff-ul tehnic și suporterii au avut de suferit în urma acțiunilor mele.

Îmi asum responsabilitatea pentru intervenția avută, una care nu mă definește ca și jucător de fotbal. Mă angajez să am în continuare un comportament sportiv conform regulilor jocului, plin de fair-play și respect față de toți participanții la activitatea fotbalistică”, a fost mesajul transmis de fotbalistul de la Oțelul Galați. 

Grozavu: "Itu arată ca după un meci cu Tyson"

Itu a publicat pe o rețea de socializare o fotografie care reflectă urmele lăsate de intrarea devastatoare a fotbalistului de la Galați.  

După ce meciul s-a terminat și a primit îngrijiri medicale, Cătălin Itu a ținut să-i asigure pe fanii Politehnicii Iași că totul este în regulă. 

„Vă mulţumesc frumos tuturor pentru mesajele de susţinere! Din fericire sunt bine. Nu e nimic grav. Apreciez enorm grija voastră şi gândurile bune. Doamne ajută!”, a transmis Cătălin Itu pe contul oficial de Instagram. 

  • ”Itu arată ca după un meci cu Mike Tyson, e destul de grav avariat, dar să sperăm că va reveni cât mai rapid. Asta înseamnă sacrificiu”, a spus Leo Grozavu, la finalul jocului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!