FOTO Cum arată Cătălin Itu, după ce a fost făcut KO în Oțelul - Poli Iași 1-2 

catalin itu liga 2 Otelul Galati politehnica iasi Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Martie 2023, 23:05
Data actualizarii: Duminica 19 Martie 2023, 23:05

Cătălin Itu a părăsit în minutul 26 meciul dintre Otețul Galați și Politehnica Iași, 1-2, după ce Costin Ghiocel l-a scos din joc cu o intrare criminală.

Oțelul Galați a pierdut primul meci din play-off-ul ligii secunde. Băieții lui Dorinel Munteanu au pierdut cu 1-2 împotriva Politehnica Iași, după ce au condus încă din minutul 11, prin Juri Cisotti. 

Meciul s-a dezechilibrat în minutul 25, când Costin Ghiocel a avut o intrare criminală asupra lui Cătălin Itu, iar arbitrul i-a arătat cartonașul roșu. Talpa aplicată direct pe față l-a făcut pe mijlocașul central indisponibil, iar în locul său Leo Grozavu l-a aruncat în luptă pe Alexandru Mogoș. 

Prima reacția a lui Cătălin Itu, după ce a suferit o intrare criminală în Oțelul - Poli Iași 1-2

După ce meciul s-a terminat și a primit îngrijiri medicale, Cătălin Itu a ținut să-i asigure pe fanii Politehnicii Iași că totul este în regulă. 

„Vă mulţumesc frumos tuturor pentru mesajele de susţinere! Din fericire sunt bine. Nu e nimic grav. Apreciez enorm grija voastră şi gândurile bune. Doamne ajută!”, a transmis Cătălin Itu pe contul oficial de Instagram. 

În urma acestui succes, Politehnica Iași a egalat-o pe CSA Steaua în clasament, liderul Ligii 2, ambele cu 43 de puncte. În timp ce Oțelul Galați ocupă locul 3, cu 36 de puncte. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!