Reactia lui Ciprian Marica dupa decizia luata de FRF: "Acest compromis genereaza nedreptati!" La cate puncte era Farul de primele 6 echipe

Reactia lui Ciprian Marica dupa decizia luata de FRF: "Acest compromis genereaza nedreptati!" La cate puncte era Farul de primele 6 echipe

Ciprian Marica a reactionat imediat dupa decizia luata de FRF in legatura cu Liga 2. 

Federatia Romana de Fotbal a decis ca Liga 2 sa se reia sub forma de play-off, doar pentru primele 6 echipe din clasament, care se vor bate pentru promovare. 

Ciprian Marica este finantator la Farul Constanta si si-a aratat nemultumirea legata de decizia FRF printr-o postare pe contul oficial de Facebook. 

"Numai 6-s norocoase

Presupun ca sunteti la curent cu noutatile. Pentru reluarea Ligii 2 au fost 3 propuneri. Teoretice, pentru că una era imposibil de pus in practica datorita contextului generat de pandemie, o alta imposibil de sustinut financiar si una “castigatoare”. Pun ghilimele pentru ca acest compromis genereaza nedreptati. Spre exemplu Metaloglobus care este pe locul 7 dupa injumatatirea punctelor ar fi fost la egalitate de puncte cu Rapid, iar Farul ar fi fost la 3 puncte de locul 2.

Intrebarea este, de ce doar 6? Cand sanse reale le aveau si urmatoarele 2 echipe? Se decide promovarea in 5 jocuri? Una peste alta, este o solutie care ne obliga la o pregatire si o schimbare de strategie pentru anul viitor.

Este un an compromis pentru toti sportivii de performanta, le este afectat dreptul la muncă. Sunt momente dificile, sper ca Ianis sa gaseasca formula potrivita sa ii ajute sa recupereze aceasta pauza", a scris Marica pe Facebook. 

Primele 6 echipe care vor disputa play-off-ul sunt UTA Arad, CS Mioveni, Turris Turnu Magurele, FC Arges, Petrolul Ploiesti si Rapid Bucuresti. UTA este liderul clasamentului, inainte de suspendarea ligii, cu 50 de puncte, urmata de Mioveni cu 39. Echipa lui Marica, Farul Constanta, se afla pe locul 10 in clasament, cu 33 de puncte.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Campania de vaccinare anti-Covid suferă modificări în mers. Românii care se vor putea vaccina fără programare
BRAT

Modifică setările cookies