Burleanu anunta DEZASTRUL in Liga 1 si Liga 2 daca nu se reia campionatul in mai: "Nu mai gasim 14-16 echipe in primele doua ligi!" 

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal vorbeste despre situatia ligilor din Romania, in cazul in care campionatul nu se va putea relua. 

Razvan Burleanu prevede un scenariu nefericit pentru fotbalul romanesc daca nu va fi posibila reluarea campionatului, dupa cum a declarat chiar el in exclusivitate la PRO X. 

Presedintele FRF nu exclude posibilitatea ca multe cluburi de fotbal atat din Liga 1, cat si din Liga 2 sa dispara, daca se prelungeste starea de urgenta si va trebui "inghetat" sezonul. 

"Imi este teama ca daca nu reluam campionatul cel tarziu in luna mai, nu mai gasim 14-16 cluburi profesioniste in primele doua ligi. Impactul acestei crize poate fi dincolo de cel mai crunt cosmar. Chiar daca unele se vor salva, vor fi afectate in urmatorii ani. Asta e scenariul cu care lucram acum, daca nu reluam competitia cel mai tarziu in luna iunie. Impactul este unul urias.

Suntem intr-o permanenta discutie cu LPF, AFAN, cluburi si cu Asociatiile Judetene. Luand in considerare toate aspectele, spun ca nu vom sustine inghetarea competitiilor pana nu vom epuiza toate variantele. Fotbalul trebuie sa-si desemneze castigatorul pe teren.

Obiectivul este salvarea cluburilor. Doar asa ne putem asigura ca vom avea aceleasi locuri de munca in viitor", a declarat presedintele FRF la PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies