Ovidiu Burcă, pus la zid de o legendă a dinamoviștilor: "Am avut antrenori care țineau cu jucătorii, nici de cum cu conducerea"

Ovidiu Burca Danut Lupu Dinamo Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 22:11
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 22:18

Ovidiu Burcă a susţinut o conferință de presă, în care a criticat vehement decizia jucătorilor de a intra în grevă pentru întârzierea salariilor, afirmând că aceştia au picat testul loialităţii.

Într-un monolog de 10 minute, Ovidiu Burcă i-a pus la zid pe cei cinci jucători ai lui Dinamo care au pus la cale greva de la începutul săptămânii.

Antrenorul spune că i-a rugat personal pe elevii săi să mai aștepte o săptămână pentru a se rezolva problemele financiare, însă aceștia nu au acceptat și au dat startul mișcării de protest refuzând să se antreneze.

Danuț Lupu, nemulțumit de strategia lui Ovidiu Burcă

"Nu cred că îi convine nimănui situația în care s-a ajuns. Până la urma urmei, nu cred că au ce face. Atâta timp cât nu reușești să aduci un sponsor sau un om cu bani lângă tine, e greu să susții o echipă, oricât de mult și-ar dori și DDB-ul. Până la urma urmei, cu toată stima și respectul pentru ei, nu cred că vor reuși să țină singuri o echipă de talia lui Dinamo.

Chiar nu vreau să intru într-un conflict cu Burcă, nici nu îl cunosc, nici nu mă interesează… De-a lungul carierei, am avut niște antrenori care țineau cu jucătorii, nici de cum cu conducerea. E alegerea fiecărui antrenor să țină cu cine vrea.

Nu sunt de acord cu acest mod de a aborda situația, fiindcă am învățat și eu, de-a lungul anilor, că antrenorii o să rămână cu jucătorii, pentru ca acei jucători să dea totul pentru tine. Atâta timp cât tu nu-i susții, nici ei nu o să te susțină pe tine.

Poate Burcă a urmărit să fie alături de conducere și nicidecum de jucători. Poate el consideră că l-au ținut conducătorii antrenor, până acuma, la acea echipă. Conducătorii l-au adus, conducătorii l-au ținut până acuma! Hai să fim sinceri, la ce rezultate a avut… nimeni nu i-a spus niciodată nimic.

Fiecare își clădește un nume și își face meseria cum consideră. El a ales să țină cu conducătorii. Nu știu cât vor mai fi implicați domnul Iacob și domnul Zăvăleanu în fotbal, ca să poți să spui că îl vor mai pune antrenor la o echipă", a declarat Dănuț Lupu, potrivit as.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!