Fotbalistul care tocmai a părăsit-o pe Dinamo, 'atac cu talpa' la Ovidiu Burcă: „E un mincinos! Zice doar ce vrea el”

Dinamo Ovidiu Burca vasile buhaescu Superliga Ovidiu Burcă
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 18:55
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 18:55

Dinamoviștii au refuzat luni să se antreneze din cauza restanțelor salariale și au iscat o grevă.

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a susținut o conferință de presă pentru a lămuri ultimele probleme din cadrul clubului, unde a pus la colț cinci fotbaliști ai formației de pe Stadionul „Ștefan cel Mare” - MAI MULTE DETALII AICI.

Fotbalistul care tocmai a părăsit-o pe Dinamo, 'atac cu talpa' la Ovidiu Burcă: „E un mincinos! Zice doar ce vrea el”

Vasile Buhăescu, cel care a părăsit-o pe Dinamo potrivit surselor Pro TV și Sport.ro (DETALII AICI), a avut o reacție cât se poate de virulentă la adresa lui Ovidiu Burcă, precizând că antrenorul a mințit în mai multe rânduri, dar fără să ofere prea multe informații.

„Burcă e un mincinos! Zice doar jumătate de adevăr. Zice doar ce vrea el, să cadă el în picioare”, au fost cuvintele fostului atacant de la Dinamo, potrivit ProSport.

Ce a spus Răzvan Zăvăleanu despre Ovidiu Burcă

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo, a confirmat că vor exista anumite plecări de la Dinamo în urma acestui episod, însă a refuzat să ofere vreun nume. În ceea ce privește situația lui Ovidiu Burcă, oficialul "câinilor" a dat asigurări că antrenorul nu va fi schimbat.

„Nu s-a pus în nicio secundă problema să nu rămână Ovidiu Burcă. Într-adevăr, a fost foarte supărat pentru că se aștepta să aibă un alt tip de relație cu jucătorii și să reacționeze la solicitările lui, dar nu s-a pus niciodată problea să nu rămână la echipă” - MAI MULTE DETALII AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!