Filipe Teixeira FCSB liga 2 Petrolul Ploiesti Liga 2

O echipa de traditie din Liga a 2-a negociaza intens cu Teixiera! "II dam numarul 10"! Unde poate ajunge fostul jucator de la FCSB

Teixeira poate ajunge in Liga a 2-a.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Iulie 2019, 11:53
Data actualizarii: Miercuri 10 Iulie 2019, 12:01

Petrolul poate produce o lovitura pe piata transferurilor in aceasta vara. Vrea sa il aduca pe Teixeira si poarta negocieri intense cu acesta. Presedintele Petrolului, Marius Stan, a vorbit despre situatia fotbalistului portughez si spune ca ar fi un lucru fenomenal daca Teixeira ar veni la gruparea ploiesteana.

"La Petrolul nu au fost niciodata probleme cu banii si nu vor fi nici de acum incolo. Problema o reprezinta doar echipa si rezultatele ei. Sper ca din acest punct de vedere sa intram intr-o normalitate. Cei care vor veni, vor fi jucatori cu experienta, care trebuie sa aduca un plus de valoare, exact pe axul central. Cautam inca un varf, mai cautam un numar 10, care e greu de gasit. Noi l-am tot asteptat pe Filipe Teixeira, dar nu stiu daca se va intampla acest lucru. Noi inca speram, depinde de decizia lui, decizia de a continua sau nu activitatea fotbalistica. Am inteles ca e o problema din acest punct de vedere", a declarat Marius Stan pentru Telekomsport.

Marius Stan:"Are amintiri frumose cu Petrolul"


Marius Stan a declarat ca ar fi un lucru deosebit daca Teixeira ar alege sa semneze cu Petrolul, mai ales ca a mai jucat pentru formatia ploiesteana.

"L-au vrut si cei de la Rapid, asta inseamna respect pentru omul Teixeira si pentru fotbalistul care la 38 de ani arata ca la prima tinerete. Ar fi un jucator necesar si unul care pentru public ar insemna ceva deosebit, pentru ca a fost la Petrolul, prin Petrolul a venit in Romania, are amintiri frumoase si le poate reinnoda. Mai asteptam, tinem legatura. El nu a luat inca o decizie", a mai spus Marius Stan.

Fotbalistul in varsta de 38 de ani a mai evoluat pentru Petrolul in perioada 2013-2015 si este evaluat la 100.000 de euro potrivit transfermarkt.com

Modifică setările cookies