Cornel Dinu Dinamo Ovidiu Burca Liga 2

Nu se opresc criticile pentru Ovidiu Burcă: "Fotbalul se poate juca și fară antrenor, dar fară jucători nu se poate"

Ovidiu Burcă a susţinut o conferință de presă, în care a criticat vehement decizia jucătorilor de a intra în grevă pentru întârzierea salariilor, afirmând că aceştia au picat testul loialităţii.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 19:33
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 19:41

Într-un monolog de 10 minute, Ovidiu Burcă i-a pus la zid pe cei cinci jucători ai lui Dinamo care au pus la cale greva de la începutul săptămânii.

Antrenorul spune că i-a rugat personal pe elevii săi să mai aștepte o săptămână pentru a se rezolva problemele financiare, însă aceștia nu au acceptat și au dat startul mișcării de protest refuzând să se antreneze.

Antrenorul și-a atras multe critici pentru declarațiile sale, dar este susțint de conducerea ”câinilor”, prin vocea administratorului special Vlad Iacob. Oficialul dinamovist a spus că jucătorii și-ar fi primit, oricum, banii la începutul săptămânii viitoare, chiar și fără grevă.

Cornel Dinu, atac direct către Ovidiu Burcă

Pe lista celor care îl critică pe tehnicianul dinamovist pentru declarațiile făcute la conferința de presă se alătură și Cornel Dinu.

"În ultimii ani, ce s-a petrecut la Dinamo, nu a avut nimic de-a face cu performanța, cu tradiția. A apărut Negoiță, care era un vânzător de himere și un profitor. S-a dus echipa în insolvență. Apoi, au apărut tot felul de antrenori și de conducători, care nu au nimic în comun nu doar cu tradiția lui Dinamo, ci și cu fotbalul.

Eu l-am avut pe Burcă chiar și jucător. Era cuplul de apărători centrali Burcă – Gică Popescu. Și ne-a bătut Guriță de la Galați, a dat vreo trei, patru goluri. Întrebați de declarația lui Burcă. Sunt mai multe declarații. Ca să nu lungim vorba foarte mult, într-o situație cum este Dinamo la ora actuală. Mă refer la jucători, la locul din clasament, lucrurile sunt foarte complicate, datoriile sunt foarte mari… părerea mea este că un antrenor trebuie să aibă momente în care să își dea seama că fotbalul se poate juca și fară el, dar fară jucători nu se poate.

Din punctul meu de vedere, îmi pare rău, a făcut o mare greșeală pentru că a creat o schismă în echipă de care nu era nevoie. Cred că cea mai buna soluție era să îi lase să vorbească cu administratorul judiciar și cu administatorul sportiv, iar el să îi lase în pace.

Trebuia să evite o astfel de schismă și astfel de a aprofunda disensiunile. Jucătorii sunt prieteni între ei și vorbesc aceeași limbă. Trebuia să aibă tactul și în niciun caz nu ai voie să părăsești antrenamentul. Lași conducerea să rezolve problemele financiare atât de grave", a spus Cornel Dinu, potrivit Playsport

VIDEO | Conferința lui Ovidiu Burcă


Conferință devastatoare la Dinamo! Ovidiu Burcă: "Să le fie rușine, nu au ce să caute aici!". Țipete și monolog de 10 de minute pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!