Mititelu vrea cu orice pret "U" Craiova pe Oblemenco! A oferit 120.000 de euro in avans pentru toate etapele de acasa ale sezonului viitor: ce raspuns a primit

FC "U" Craiova a promovat oficial in Liga a doua si echipa vrea sa joace meciurile pe stadionul Ion Oblemenco.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Mai 2020, 11:42
Data actualizarii: Vineri 15 Mai 2020, 13:14

Eugen Trica a promovat cu "U" Craiova in Liga a doua si spune ca isi doresc sa fie lasati sa joace pe stadionul Ion Oblemenco, arena moderna construita in 2017, cu o capacitate de 30.000 de locuri.

Trica a dezvaluit ca regulamentul consiliului local nu le permite in acest moment sa  joace acolo, fiind permise pe stadion doar echipele meciurile din Liga 1 si Cupa Romaniei:

"E o promovare meritata, nu cred ca exista niciun dubiu. Am dominat acest campionat, toate aceste lucruri s-au realizat printr-o munca titanica, cu disciplina si cu o implicare a tuturor jucatorilor. La Craiova s-a creat o familie! Vreau sa felicit jucatorii, staff-ul si acesti suporteri minunati. Si nu in ultimul rand conducerii care ne-a asigurat toate conditiile pentru a promova.

Noi ne dorim de vreo 3 ani sa jucam pe Oblemenco, dar nu s-a reusit. Sper ca autoritatile din Craiova sa ne dea si noua unda verde ca sa revenim pe stadion.

Doar meciuri din prima liga si din Cupa Romaniei pot avea loc pe acel stadion.

Primul nostru meci pe Oblemenco a fost in Cupa Romaniei, cu U Cluj.", a spus Eugen Trica la PRO X.

Eugen Trica: "Adrian Mititelu a vrut sa plateasca 120.000 de euro in avans pentru toate meciurile"

 

Presedintele echipei, Marcel Puscas, dar si patronul Adrian Mititelu fac demersuri pentru ca echipa sa primeasca dreptul de a juca pe Oblemenco:

"Anul trecut, daca cealalta echipa din Craiova retrograda cine mai juca pe acel stadion?

Sper sa se modifice regulamentul. Regulamentul a plecat de la consiliul local, de la primarie.

Noi avem o masa mare de suporteri si ne dorim sa jucam pe Oblemenco.

Am cerut primariei, atat presedintele Marcel Puscas, cat si patronul.

Domnul Mititelu a vrut sa plateasca in avans, pentru cele 15 etape de acasa, insa cei de la primarie nu au acceptat acest lucru. Era vorba de o suma de vreo 120.000 de euro", a mai spus Trica.

Modifică setările cookies