Liga 2

Mititelu, desfiintat de fiica lui Ilie Balaci, dupa ce patronul a spus ca vrea un stadion cu numele fostului fotbalist! "Baga si la tata un grafitti pe mormant!"

Adrian Mititelu a spus ca doreste construirea unui stadion in Craiova, pe care sa il numeasca 'Ilie Balaci'.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Mai 2020, 13:28
Data actualizarii: Miercuri 20 Mai 2020, 13:36

Dupa ce Mititelu si-a exprimat dorinta de a construi un stadion pentru FC U Craiova, pe care sa il numeasca 'Ilie Balaci', fiica regretatului fotbalist, Lorena Balaci, a avut o adevarat rabufnire la adresa patronului.

"Individul care comenteaza in poza de mai jos, dorea sa puna numele tatalui meu pe stadionul pe care il construieste. Si noi chiar ne gandeam ca il dam drept folosinta gratuit. Acest mihai viteazul fara sabie si fara cal, odata descalecat in Liga 2 se simte dator sa stearga pe jos cu istoria Universitatii, cu legendele ei.

Si pentru ca lui tata nu puteau sa ii scrie pe mormant, cum i-au scris lui cartu pe gard, ca deh, e pazit cimitirul.", a comentat Lorena pe facebook.

Mititelu scrises intr-un comentariu: "Haideti sa separam pe fotbalistul Ilie Balaci de omul Balaci imbibat in alcool de ani de zile."

Fiica lui Ilie Balaci a avut un al doilea mesaj pentru Mititelu, unde nu s-a ferit de cuvinte si la desfiintat pe patronul FC Universitatii.

"Dai bice Adriane, nu te lasa, baga si la tata un grafitti pe mormant, ca tu asa stii sa respecti legendele... Voi daca ati fi in locul mamei mele, al surorii mele, ce ati face?", a postat Lorena.

Modifică setările cookies