SURPRIZA de proportii la Craiova! Ultrasii 'U' Craiova au vandalizat casa lui Cartu, insa ei spun ca totul a fost o inscenare! Cine ar fi vinovatii 

Casa si cofetaria detinuta de Sorin Cartu au fost vandalizate dupa ce olteanul a acceptat un post in conducerea CSU.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Mai 2020, 12:17
Data actualizarii: Miercuri 20 Mai 2020, 12:41

Suporterii din Craiova s-au impartit in doua. Cele doua echipe ale orasului provoaca mari controverse printre olteni. Sorin Cartu a acceptat un post in conducerea CSU Craiova, echipa din Liga 1, insa ultrasii de la 'U' Craiova, echipa lui Mititelu, il acuza pe cartu de tradare.

Casa si cofetaria olteanului au fost vandalizate si toate indiciile duceau spre ultrasii de la 'U' Craiova. Cu toate aceste, liderul galeriei echipei din Liga a 3-a arunca bomba.

"Am vazut si eu ce s-a intamplat, dar din punctul meu de vedere este ca suporterii de la CSU au facut asta.  Vor sa puna presiune ca sa nu ne lase pe stadion, sa spuna ca facem incidente, ca distrugem, cum s-a intamplat acum cu casa lui Sorin Cartu. Eu am discutat cu baietii, le-am cerut sa nu faca asa ceva si niciun baiat din grupurile Peluza Sud nu a stiut despre ce s-a intamplat.", a spus Andrei Preda, liderul galeriei de la FC U Craiova la PRO X.

Asadar, suporterii FC U ii acuza pe cei de la CSU ca ar fi implicati doar pentru a le strica imaginea celor care sustin echipa lui Mititelu.

"Ne-am intalnit aseara, am vorbit despre ce s-a intamplat si nu a spus nimeni ca a participat la asta. Daca voiau sa puna presiune se duceau la primar acasa, eu cred ca suporterii lui CSU au facut treaba asta. 

Domnul Cartu a jucat la Craiova, a facut istorie, il respectam, ii respectam decizia, s-a ajuns aici, ne pare rau ca nu e alaturi de noi, dar ce sa facem. Speram ca pe viitor Craiova sa fie o singura echipa.", a mai adaguat Andrei Preda.

Modifică setările cookies