"E un lucru simplu si logic!" Becali il avertizeaza pe Mititelu si lanseaza o serie de ironii la adresa Universitatii Craiova: "Daca copilul meu s-a nascut azi, de azi incepe istoria lui!"

Gigi Becali a vorbit despre situatia de la FC U Craiova, echipa patronata de Adrian Mititelu.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Mai 2020, 15:15
Data actualizarii: Marti 19 Mai 2020, 15:20

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre situatia de la FC U Craiova, si este de parere ca acesta este adevarata Craiova ci nu cea din Liga 1, formatia patronata de Mihai Rotaru. Chiar si asa, Becali il avertizeaza pe Mititelu va ii va fi greu sa se lupte cu Craiova din Liga 1, daca aceasta va avea performante.

"Istoria e istorie, care se continua. Nu poti sa spui ca ea, Craiova a lui Olguta, care s-a nascut ieri ca are istorie. Daca copilul meu s-a nascut azi, de azi incepe istoria si viata lui. Lucru simplu si logic, domnule cine a continuat? FCSB a continuat, pai asta e Steaua. Mai spun si inca ceva: cine face performanta, aia e Craiova. Daca Mititelu face performanta, el e Craiova. Daca o face Rotaru, Rotaru e Craiova. Eu spun asa, daca el, Rotaru, face ce face, o sa fie greu pentru Mititelu. Atata spun, nu e rautate", a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Modifică setările cookies