Dinamo Alexandru Pop Ovidiu Burca SC Popesti-Leordeni Valentin Lazar Liga 2

Dinamo - SC Popești-Leordeni 1-0. Golul lui Vali Lazăr, clasica gafă a lui Eșanu și doi atacanți din Ținutul Secuiesc în probe

Dinamoviștii au pierdut primele trei meciuri de pregătire, dar au câștigat la debutul lui Ovidiu Burcă pe banca tehnică, 2-1 cu CSO Plopeni.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 12:01
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 14:58

Dinamo a jucat miercuri dimineața la Popești-Leordeni (Ilfov) un meci amical cu SC Popești-Leordeni, echipă din Liga 3, după ce a pierdut primele trei meciuri de pregătire (0-1 cu Concordia Chiajna, 0-5 cu Unirea Slobozia și 1-3 cu FCSB A Clinceni), dar a câștigat la debutul lui Ovidiu Burcă pe banca tehnică, 2-1 cu CSO Plopeni.

FINAL Dinamo - SC Popești-Leordeni 1-0 (Valentin Lazăr '35)

MIN. 90 Dinamo câștigă și al doilea meci de pregătire cu Ovidiu Burcă pe bancă: 1-0 cu SC Popești-Leordeni.

MIN. 80 Ocazie și pentru Gavrilă, blocat de portar după pasa bună a lui Amzăr.

MIN. 75 Andrei Florescu, unul dintre cei mai activi dinamoviști în a doua parte, trage din nou la poartă, dar mingea se duce peste!

MIN. 70 Intră și atacanții Alexandru Pop (29 de ani, ex-UTA, Rapid) și Ionuț Bobea (20 de ani), care ultima dată au evoluat la AFC Odorheiu Secuiesc (Liga 3).

MIN. 68 După un început de repriză mai bun al gazdelor, Dinamo preia inițiativa și are ocazie după ocazie: același Florescu scapă singur cu portarul, dar șutează direct în acesta după o ”scăriță” ratată.

MIN. 65 Ocazie a lui Amzăr: șutul său este reținut de portarul lui SC Popești-Leordeni.

MIN. 65 Golul lui Andrei Florescu (20 de ani, revenit după împrumutul la Metaloglobus), intrat în a doua repriză, este anulat pentru poziție de ofsaid.

MIN. 56 Valentin Lazăr este înlocuit cu Cătălin Măgureanu.

MIN. 55 Încă o gafă a lui Eșanu, care reține cu mari emoții, în doi timpi, un șut slab.

MIN. 46 Începe a doua repriză, cu mai multe schimbări la Dinamo: Eșanu în poartă, intră și Gavrilă, Buleică și Crețu, iar Vali Lazăr trece vârf. Noul fundaș dreapta este Cristian Ionescu (18 ani).

PAUZĂ Prima repriză se încheie cu scorul de 1-0 pentru ”câinii” lui Ovidiu Burcă. Tânărul portar David Oncescu și-a făcut treaba la singurele două șuturi mai periculoase ale gazdelor, apărând de fiecare dată în fața lui Valentin Niculae.

MIN. 35 Valentin Lazăr deschide scorul! 1-0 pentru Dinamo. Pasa decisivă, una de senzație, a fost a tânărului Bordușanu.

MIN. 20 Ocazie mare a lui Dinamo: șut din interiorul careului al lui Bani, care este blocat. Dinamo a cerut penalty pentru un fault la același Buhăescu, însă ”centralul” Cristina Trandafir a lăsat jocul să continue.

MIN. 14 Prima ocazie a ”câinilor” vine după un sfert de oră: centrarea periculoasă în fața porții a lui Valentin Lazăr nu a putut fi fructificată de vârful Buhăescu.

UPDATE Iulian Mihăescu apare ca antrenor secund al lui Ovidiu Burcă, alături de Sorin Colceag. Pe banca de rezerve se află atacantul Alexandru Pop, în vârstă de 29 de ani, fost la UTA și Rapid, dar și un puști de doar 17 ani, Yanis Cune, provenit de la juniorii din Liga Elitelor.

Dinamo: Oncescu - Gabriel Moura, Țone, Giafer, Amzăr - Dudea, N. Roșu - Bordușanu, Bani, V. Lazăr - Buhăescu

Rezerve: Fara, Eșanu - Buleică, A. Stan, A. Ivanov, M. Zamfir, G. Crețu, Gavrilă, Bobea, I. Roșu, Cr. Ionescu, A. Florescu, Al. Pop, Măgureanu, Cune, D. Dinu

Antrenor principal: Ovidiu Burcă

Antrenori secunzi: Sorin Colceag, Iulian Mihăescu

Antrenor de portari: Vicențiu Dragomir

(Foto: Facebook - Dinamo București)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!