Dinamo Antonio Bordusanu csm slatina liga 2 Ovidiu Burca Liga 2

Dinamo - CSM Slatina 0-0. ”Câinii”, remiză la Giurgiu

Dinamo - CSM Slatina s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 18:50
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 19:15

Dinamo - CSM Slatina 0-0

Minutul 90+4: Final de meci la Giurgiu!

Minutul 46: S-a reluat jocul!

Minutul 45: Pauză la Giurgiu! Dinamo și CSM Slatina sunt la egalitate, 0-0.

Minutul 31: Ratare uluitoare pentru Alexandru Pop! Portarul Slatinei respinge o minge șutată de Bani, balonul ajunge la Pop, dar acesta trimite pe lângă poartă din poziție ideală.

Minutul 21: Ocazie pentru Dinamo! O fază spectaculoasă a elevilor lui Ovidiu Burcă se încheie cu un șut expediat de Dani Iglesias pe lângă poartă, din interiorul careului.

Minutul 1: Fluier de start la Giurgiu! Ovidiu Burcă l-a titularizat în poartă pe Denis Oncescu (18 ani), după ce Antonio Bordușanu s-a accidentat în meciul cu Metaloglobus. Dinamo avea nevoie de un jucător U19 pentru a respecta regula impusă de FRF, astfel că tânărul goalkeeper a fost alesul antrenorului dinamovist. Dujmovic a trecut pe bancă.

Antonio Bordușanu, ruptură de ligamente încrucișate și de menisc

Dinamo, locul 11 cu 16 puncte, nu se va mai putea baza o îndelungată perioadă de timp pe cel mai bun jucător al echipei în acest debut de sezon, tânărul mijlocaș ofensiv Antonio Bordușanu: fotbalistul în vârstă de 18 ani a suferit o ruptură de ligamente încrucișate și de menisc în victoria din ultima etapă, 2-1 cu Metaloglobus.

Oaspeții de la nou-promovata CSM Slatina stau mai bine decât Dinamo în clasamentul Ligii 2: locul 7, primul de lângă play-off, cu 18 puncte.

Ovidiu Burcă despre CSM Slatina: ”Rezervele lor ar face față la Dinamo”

”CSM Slatina este una dintre revelaţiile acestui început de campionat. Poate e o surpriză pentru cei care nu cunosc ce se întâmplă acolo, dar pentru mine, care am antrenat Slatina anul trecut, nu este. 

Unii dintre jucătorii care au fost la ei pe banca de rezerve la ultimele meciuri cred că ar face faţă şi la noi, la Dinamo. 

Aşa că ne aşteaptă un meci complicat, dar cred eu că suntem pregătiţi. Suntem pe un drum bun în ultimul timp şi ne dorim foarte mult să continuăm pe aceeaşi linie, cu aceeaşi concentrare şi intensitate. 

Dinamo, aproape de play-off

Meciul are o încărcătură specială pentru că, în cazul unei victorii, ne vom apropia foarte mult de obiectivul propus, acela de a intra în lupta pentru primele şase locuri. 

Ne-a costat foarte mult să ajungem unde suntem acum şi de asta nu trebuie să pierdem concentrarea”, a declarat tehnicianul dinamovist, conform Dinamo 1948.

Ce a declarat Ovidiu Burcă despre ”exilatul” Valentin Lazăr

Burcă a subliniat și că nu se va mai baza pe mijlocașul Valentin Lazăr: ”Eu i-am transmis lui Vali Lazăr încă de acum 3-4 săptămâni că, din punct de vedere sportiv, nu mă mai bazez pe el. Rămâne să găsească o soluţie cei din conducere. 

Eu nu dau jucători afară, nu reziliez contracte. Eu nu am nicio listă neagră, doar nişte principii şi valori de la care nu mă abat. Jucătorii ştiu foarte bine care sunt”.

Foto: Dinamo 1948

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies