OFICIAL Totul pentru promovare! Stadion nou de 400 de milioane de lei și atacanți de la FCSB și Dinamo transferați

csm slatina Catalin Golofca catalin tira Emilian Pacionel FCSB Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Iunie 2024, 10:00
Data actualizarii: Sambata 08 Iunie 2024, 10:01

Aflată în Liga 2, CSM Slatina a demarat o campanie spectaculoasă în acest mercato de vară.

CSM Slatina, grupare din Liga 2, a anunțat că s-a aprobat hotărârea cu privire la construirea unui nou stadion, de peste 10.000 de locuri, care va costa aproximativ 400 de milioane de lei.

În plus, divizionara secundă a început tare vara și pe piața transferurilor, aducându-i la echipă pe atacanții Cătălin Golofca (extremă, ex-FCSB) și Cătălin Țîră (vârf, ex-Dinamo), plus mijlocașul ofensiv Emilian Pacionel (ex-FCSB, Steaua)!

Anunțul clubului CSM Slatina despre noul stadion

”Slatina va avea un stadion modern de 10.000 de locuri. Hotărârea privind construirea noii arene a fost aprobată în ședința de joi a Guvernului. Compania Naţională de Investiţii (CNI) poate scoate la licitaţie execuţia proiectului.

Valoarea investiţiei se cifrează la 400 de milioane de lei, dintre care nouă milioane de lei este cofinanţarea Primăriei Slatina. Această investiţie se va derula prin Ministerul Dezvoltării, prin Compania Naţională de Investiţii.

Noua arenă va fi construită după tipul „Panathenaic Stadium” şi va fi amplasată pe locația actualului stadion. Suprafaţa construită va fi de 23.040 metri pătrați.

Suprafața terenului de joc va fi complet reamenajată, echipată cu un gazon nou, un sistem de irigare eficient, drenaj și degivrare. De asemenea, pista de atletism va fi acoperită cu un finisaj tip “tartan” turnat, prezentând patru culori distincte și oferind șase piste drepte, fiecare cu o lungime de 100 de metri, conform standardelor internaționale. Dimensiunile terenului de joc vor fi de 100×68 metri, iar acesta va fi încălzit, oferind în același timp posibilitatea de a fi parțial acoperit.

Când se va inaugura noua arenă din Slatina

Se vor amenaja următoarele facilități: o lojă, o masă pentru presă, studiouri TV, o sală de conferință, vestiare complet echipate, săli de antrenament acoperite, vestiare dedicate arbitrilor, o cameră pentru oficiali, vestiare pentru ceilalți participanți, o cameră de control cu vedere directă către tribune, un cabinet medical, o saună, o sală de forță, o cameră de comandă pentru securitate, spații de cazare pentru sportivii care sunt cazați (40 de camere), și spații de recuperare pentru sportivi. De asemenea, stadionul va fi dotat cu un sistem de nocturnă, care va fi amplasat sub învelitoare.

Durata de implementare a proiectului este de 30 de luni, dintre care 6 luni pentru proiectare și 24 de luni pentru execuție. Compania Națională de Investiții va elabora documentația pentru licitația de proiectare și execuție, iar Primăria municipiului Slatina va demara procedurile pentru demolare”, a explicat CSM Slatina pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Echipa se va reuni în data de 17 iunie, când este programată și vizita medicală.

Foto: CSM Slatina

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!