Daniel Oprita csa steaua Ion Craciunescu Liga 2

Daniel Oprița, contestat după egalul cu Șelimbăr: „Bă, băiatule, jocul are două reprize!”

CSA Steaua a remizat cu Viitorul Șelimbăr, 0-0, în Ghencea. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Septembrie 2021, 20:49
Data actualizarii: Luni 20 Septembrie 2021, 21:00

CSA Steaua a remizat în etapa a șaptea a Ligii secunde, 0-0, cu Șelimbăr. Astfel, „militarii” au făcut un nou pas greșit, după ce în meciul trecut au pierdut cu Unirea Dej, 1-2.

Cu toate acestea, Daniel Oprița s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi în repriza a doua. Singurul reproș pe care antrenorul îl are asupra jucătorilor săi este modul cum au gestionat primele 45 de minute. 

Oprița: „Nimeni nu se dă la o parte cu noi”

Avem probleme împotriva echipelor în fața cărora pornim ca favoriți. Azi am pierdut două puncte în prima repriză, am încercat la pauză să-i trezesc, și au intrat altfel apoi. Nimeni nu se dă la o parte cu noi. 

În a doua repriză am avut și ghinion, am ratat câteva ocazii foarte mari. Văd că se întâmplă să ratăm, deși n-ar trebui. 

În prima repriză am jucat într-un ritm bătrânesc, în 2/4, toți cu mingea la picior. Au avut și noroc ei, putea să fie 3-0 pentru noi după repriza secundă, au recunoscut și ei. 

Trebuie să ne obișnuim cu ritmul din Liga 2, mulți au jucat acum doi ani în Liga 4, apoi în Liga 3. Nu e o tragedie. E bine că am jucat fotbal în repriza a doua. Ei au dat numai minge lungă, iar noi am recuperat-o imediat”, a dezvăluit Daniel Oprița la finalul partidei cu Viitorul Șelimbăr. 

Ion Crăciunescu l-a taxat pe Daniel Oprița după cele declarate anterior. Fostul arbitru internațional a precizat că jocul de fotbal este format din două reprize și că este o anomalie să fii mulțumit de actul secund, când în primele 45 de minunte nu ți-ai creat nicio ocazie. 

Eu țin la Oprița, dar nu sunt de acord cu ce a declarat. Băi, băiatule, jocul are două reprize! Cum să fii mulțumit de repriza a doua, când tu n-ai avut nicio ocazie în prima?!”, a declarat Ion Crăciunescu la digisport. 

În urma acestui rezultat, după șapte etape scurse din Liga 2, CSA Steaua ocupă locul 5, cu 14 puncte. Primele patru poziții sunt ocupate de Petrolul, 18 puncte, Hermannnstadt, 17 puncte, Concordia Chiajna, 17 puncte, și U Cluj, 15 puncte. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies