EXCLUSIV | Adrian Bumbescu: "Am fost certat că am dat din casă!" Ce spune despre echipa lui Oprița 

CSA Steaua a debutat cu o victorie în Liga 2.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 05 August 2021, 11:49
Data actualizarii: Joi 05 August 2021, 12:16

CSA Steaua a trecut cu 1-0 de Csikszereda, în prima etapă din Liga 2, prin golul reușit de Bogdan Chipirliu.

Adrian Bumbescu, antrenor de copii și juniori la CSA Steaua, crede că echipa nu este capabilă să promoveze, dacă va chiar dacă ar fi avut acest drept. 

  • EXCLUSIV | Părere sinceră dinspre CSA Steaua: Nu avem echipă să promovăm!

CSA Steaua nu are dreptul să promoveze în Liga 1 stagiunea viitoare, din cauza formei de organizare a clubului.

"Am fost certat că am dat din casă"

 

"Un antrenor foarte bun (n.r.: Daniel Oprița), e meritul extraordinar al lui. Jocul echipei a fost mai oscilant, dar având în vedere că este și primul meci, presiunea rezultatelor, primul meci pe stadionul acesta, au fost și puține emoții.

Cred că putem să ajungem în playoff. Avem un lot valoros, un antrenor bun, și cu condițiile pe care le avem putem să ajungem. Dar degeaba ajungem dacă promovăm la anul.

Am fost certat că am dat din casă. Știam de la fostul șef de la noi, de la competiții, că nu putem promova. Dar de ce să ascundem când trebuie să facem public?

Ăsta e regulamentul, așa trebuie să facem. Nu cred că ar fi bine pentru noi, nu avem echipă cu care să promovăm, mie îmi place să spun lucrurilor pe nume", a spus Adrian Bumbescu, joi dimineața, la Ora Exactă în Sport. 

Dezvăluirea lui Bumbescu, la finalul lunii mai 

 

La finalul lunii mai, ”Colonelul” a făcut o dezvăluire într-o intervenție la Digi Sport.

Fostul fundaș al roș-albaștrilor și actual antrenor la centrul de copii și juniori a susținut că Steaua nu va avea drept de a accede în Liga 1 în următorii doi ani. Ulterior, mai mulți oameni de fotbal i-au transmis că furnizat informații eronate, însă câștigătorul CCE avea dreptate. 

”Din ce știu eu, nu putem promova în Liga 1 vreo doi ani de zile, nu am depus proiectul la timp. Așa știu eu, schimbăm societatea, capitalul, dar demersurile pentru promovare nu s-au făcut mai devreme.

Dar nu se întâmplă nimic dacă stăm doi ani în Liga 2, am stat 4 ani mai jos. Acum suporterii sunt lângă noi, sper să vină și Victor Pițurcă la echipă, și financiar și cu inima”, declara Adrian Bumbescu, la Digi Sport.

Adrian Bumbescu a strâns 15 selecții și un gol pentru naționala României. A câștigat cu Steaua Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, a jucat finala Cupei Intercontinentale cu River Plate (0-1) și finala CCE din 1989 (0-4 cu Milan).

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies