Cosmin Moți e dur după ce Dorin Șerdean a vândut Dinamo: „Nu văd să se întâmple asta prea curând”

Cosmin Moti Dinamo Dorin Serdean Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 18:08
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 18:07

Dinamo București a fost vândută vineri, 24 februarie.

Trupa din Ștefan cel Mare a anunțat că Dorin Șerdean a acceptat oferta celor de la Red&White. Asta înseamnă că Dinamo va beneficia de un nou acționariat.

Cosmin Moți e dur după ce Dorin Șerdean a vândut Dinamo: „Nu văd să se întâmple asta prea curând”

Însă, fostul dinamovist, Cosmin Moți, nu a fost atât de optimist cu privire la situația în care se află „câinii roșii”. Românul a precizat că de când a fost vândut clubul prima dată, din 2012, echipa a mers din ce în ce mai rău.

„Nu ştiu dacă s-a schimbat ceva în bine, nu s-a schimbat nimic. Cu siguranţă nu cred că s-a schimbat din ce am auzit. Din păcate sunt intr-o situaţie dificilă şi nu văd prea curând o ieşire din asta! (n.r. nu mai crezi într-un new Dinamo? De când s-a vândut Dinamo prima dată în 2012 a mers din ce în ce mai rău.

(n.r. crezi că se poate mai rău de atât?) Mai rău de atât se poate, din punct de vedere sportiv. Se poate să nu primească licenţa nici pentru liga a doua şi să retrogradeze în liga a 3-a, a 4-a! Nu ştiu care sunt legile, dar cred că asta e mai rău din punct de vedere sportiv. Din celălalt punct de vedere un nou început cred că ar fi benefic.

Sper să ia decizii înţelepte. Din ce ştiu eu sunt datorii foarte mari şi este destul de greu. (n.r. nu este prea optmisit) S-a mai văndut Dinamo de atâtea ori”, a spus Cosmin Moți, conform Orange Sport.

Dinamo se bate la play-off. Ce dueluri au ”câinii” în ultimele trei etape

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr.

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!