VIDEO Fost dinamovist, Cosmin Moți a vorbit despre mutarea lui Sorescu la FCSB. Ce a scos în evidență fostul jucător

Cosmin Moti Deian Sorescu FCSB Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 19:40
Data actualizarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 19:54

Cosmin Moți a fost legitimat la Dinamo București în perioada septembrie 2008 - iulie 2012. Ulterior, a ajuns la Ludogorets, unde a făcut senzație și s-a retras în 2021. Actualmente, este director tehnic la formația din Bulgaria.

Deian Sorescu a fost adus sub formă de împrumut la FCSB, după ce conducerea „roș-albastră” s-a înțeles cu echipa fostului dinamovist, Racow, chiar în cantonamentul din Antalya, acolo unde ambele echipe se află în vederea pregătirii de iarnă.

Fost dinamovist, Cosmin Moți a vorbit despre mutarea lui Sorescu la FCSB. Ce a scos în evidență fostul jucător

Cosmin Moți a precizat că mutarea lui Sorescu la FCSB este grea pentru fanii dinamoviști, în schimb, aceștia trebuie să înțeleagă că e mai important ca jucătorul să fie transferat la o formație la care poate evolua fără probleme.

„(n.r. Deian Sorescu, la FCSB) Cred că pentru Deian e un pas în față, dacă cei de acolo (n.r. Racow) nu-l mai voiau sau nu-l mai jucau. Cred că e important să meargă la o echipă care-l dorește, să joace și să rămână în vederile naționalei.

(n.r. pentru Dinamo cum e transferul lui Sorescu la FCSB?) E greu, cu siguranță, dar trebuie să înțelegem. Sunt jucători profesioniști și se duc unde au posibilitatea de a crește și de a avea rezultate”, au fost cuvintele lui Cosmin Moți, aflat în cantonament în Antalya.

  • 134 de meciuri, 29 de goluri și 26 de pase decisive a strâns Sorescu în tricoul lui Dinamo
  • 22 va fi numărul lui Sorescu de la FCSB, același pe care l-a avut și la Dinamo sau Rakow

Deian Sorescu, prezentat la FCSB! A început deja antrenamentele și a ales numărul de pe tricou

Potrivit presei din Polonia, FCSB plătește 150.000 de euro pentru împrumutul lui Sorescu, iar suma pentru transferul definitiv se ridică la aproximativ un milion de euro.

Aflat deja în Antalya cu Rakow, Sorescu a schimbat doar camerele și s-a alăturat lotului celor de la FCSB. El ar putea debuta în meciul amical cu Pogon Szczecin (duminică) sau chiar în cel contra fostei sale echipe, Rakow (luni).

„FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Raków Częstochowa  pentru împrumutul lui Deian Sorescu, jucător care va evolua pentru echipa noastră cel puțin până la finalul acestui sezon” - MAI MULTE DETALII AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!