NEWS ALERT Dennis Man s-a accidentat din nou! Anunțul presei din Italia

Dennis Man Parma stranieri Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 17:27
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 17:26

Fotbalistul a pasat decisiv în două situații în victoria celor de la Parma cu liderul Frosinone.

Frosinone și Parma s-au duelat în etapa cu numărul 26 din Serie B. Meciul s-a terminat 3-4, iar echipa la care evoluează și Dennis Man a câștigat trei puncte importante în eșalonul secund al Italiei.

Dennis Man s-a accidentat din nou! Anunțul presei din Italia

În minutul 59, Fabio Pecchia, antrenorul Parmei, l-a scos pe Dennis Man de pe teren și l-a înlocuit cu Drissa Camara, în momentul în care tabela indica 3-2 în favoarea oaspeților.

Conform Tuttomercatoweb, Dennis Man s-a accidentat la glezna dreaptă în timpul meciului, fiind și motivul pentru care antrenorul a preferat să-l schimbe la începutul părții a doua.

Aceeași sursă a indicat faptul că se vor face mai multe evaluări asupra accidentării de către stafful medical al celor de la Parma în cursul zilei de sâmbătă, 25 februarie.

Frosinone - Parma 3-4

În minutul 21, Man l-a servit pe Cristian Ansaldi la 1-0, iar în minutul 35 i-a pasat decisiv lui Luca Zanimacchia și tabela indica deja 3-1 pentru formația lui Fabio Pecchia. 

Franco Vazques deblocase tabela în minutul șase pentru Parma, iar Giuseppe Caso redusese din diferență în minutul 25 pentru gazde.

Imediat după pauză, Frosinone, unde se află și românul Daniel Boloca, a marcat din nou prin Samuele Mulattieri. Luca Moro a restabilit egalitatea în minutul 71, iar finalul se anunța incendiar.

Însă, doar două minute au durat speranțele gazdelor. Franco Vazques a marcat golul victoriei pentru Parma în minutul 73 și a adus cele trei puncte pentru echipa lui Pecchia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!