Reacția lui Cristiano Bergodi în urma ultimelor declarații făcute de Adrian Mititelu. Ce a spus despre rejucarea meciului Sepsi - FCU

Cristiano Bergodi Sepsi - FCU Sepsi OSK - FC Hermannstadt Superliga Superliga Cristiano Bergodi
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 17:50
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 17:48

Sepsi OSK și FCU Craiova s-au deulat în runda cu numărul 23 din Superligă.

Meciul fusese oprit de Andrei Chivulete din cauza unor scandări cu iz xenofob. Vineri, Adrian Mititelu a vorbit despre un pasaj din regulamentul intern și a evidențiat că este convins că Sepsi - FCU se va rejuca.

Reacția lui Cristiano Bergodi în urma ultimelor declarații făcute de Adrian Mititelu. Ce a spus despre rejucarea meciului Sepsi - FCU

Cristiano Bergodi, antrenorul lui Sepsi OSK, a vorbit despre victoria împotriva celor de la FC Hermannstadt și, la final, a oferit o reacție proprie asupra declarațiilor făcute de Adrian Mititelu în vederea rejucării meciului cu FCU Craiova.

„Un meci frumos, cu multe emoții. În prima repriză nu am pornit bine, minge se plimba lent. În a doua repriză, a venit acest episod cu penalty și eliminarea lui Tamas. Acest moment putea omorî orice echipă. Dar băieții au reacționat bine, au avut încredere, n-au renunțat.

E o victorie de moral, care duce la cinci puncte (n.r. - de U Craiova 1948) și asta e important. N-am văzut faza penalty-ului, dar a fost un episod care putea omorî și un taur. Să fii egalat în zece oameni, dar noi n-am renunțat și am profitat de greșeala lor. Dar important este să ai încredere că poți să câștigi meciul.

Aveam nevoie de o victorie. N-am făcut un joc strălucitor, dar au intervenit probleme în lot. Nu știu dacă se poate rejuca meciul cu Craiova. Vom vedea ce se va decide la apel. Nu e o problemă pentru noi. Dacă decide să se rejoace, se va rejuca, nu e problemă. Nu mă pricep la regulament”, a spus Bergodi la finalul meciului.

Sepsi OSK - FC Hermannstadt 2-1

Gazdele au început perfect meciul de la Sf. Gheorghe. Sepsi a deschis scorul în minutul 27 grație reușitei lui Adnan Aganovici din assistul provenit de la Marius Ștefănescu.

În partea secundă, Hermannstadt a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, iar Matko Babic a transformat fără nicio problemă din fața lui Began.

Cu un om în minus, Sepsi a reușit să revină în avantaj pe tabela de marcaj în minutul 88. Mihai Bălașa a fructificat o lovitură de pedeapsă și a adus cele trei puncte la covăsneni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!