Interlopul care a fost la un pas să preia Steaua București! „Așa l-am băgat pe Becali!”

Gigi Becali nutu camataru Steaua Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 13:17
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 13:27

Steaua ar fi putut ajunge pe mâinile unui interlop celebru.

Gigi Becali a preluat Steaua în 2003, însă altcineva ar fi fost favorit să preia clubul din Ghencea. Potrivit celor susținute de Costin Maticiuc în cartea sa „Viața lui Nuțu Cămătaru. Dresor de lei și de fraieri”, cel care ar fi trebuit să preia Steaua de la Viorel Păunescu ar fi fost chiar interlopul.

„Îl știu de mult, și mereu l-am ținut. Și cu bani și cu șmecherie. Eram cu el și cu Oneață la Lido, la Hotel, când mi-a propus Păunescu să intru eu la Steaua. Poți să-l întrebi pe Nețoiu, că era și el acolo. I-am spus lu’ Viorel că nu intru în fotbal, că nu mă pricep și că să-l bage pe Gigi”, se arată în cartea scrisă de Codin Maticiuc.

Becali a preluat Steaua în 2003

În 2003, secția fotbal a CSA s-a rupt de Ministerul Apărării, iar pe 23 ianuarie, în sala de ședințe din Ghencea, a fost organizată Adunarea Generală, la care au participat 79 de persoane.

După ce s-a spus la vot, procentele în cadrul clubului au fost împărțite în felul următor: Gigi Becali a obținut 51%, AFC Steaua 36%, Viorel Păunescu, fostul preşedinte, 6%, Victor Piţurcă 4% şi Lucian Becali 3%.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!