10 milioane de euro este un preț corect pentru FCSB? Victor Becali dezbate suma cerută de Becali

Victor Becali FCSB Gigi Becali Superliga Victor Becali râde de deciziile de la Dinamo: ”Nu a mai antrenat de cinci-șase ani”
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 17:02
Data actualizarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 17:06

Gigi Becali a anunțat că este dispus că cedeze societatea FCSB în schimbul a 10 milioane de euro.

Suma poate fi plătită însă doar pe societate în sine, fără jucători. Astfel că, au apărut foarte multe discuții referitoare la logistica plății unei astfel de sume, multă lume considerând că ceea ce se oferă nu justifică prețul.

Impresarul Victor Becali, unul dintre cei mai cunoscuți agenți de jucători din România, s-a pronunțat în acest caz.

Dacă a spus că o vinde și vin oamenii cu banii, de ce să nu o vândă? A spus: Vinde echipa, dar nu jucătorii. Ca să ajungi la un coeficient ca cel al FCSB-ului, este greu. Și, atunci, nu costă bani?”, a spus Victor Becali, la DigiSport.

Gigi Becali a anunțat, în urmă cu o săptămână, că este dispus dă cedeze numele, sigla, palmaresul și coeficientul UEFA al FCSB în schimbul a 10 milioane de euro.

”Suporterii au zis că le-am luat ce iubeau ei cel mai tare. Bine, mă, dați-mi 10 milioane, îmi iau jucătorii și le dau echipa așa cum am luat-o. Eu nu dau echipa, dau societatea, clubul, pe 10 milioane, dar jucătorii îi iau.

Cu drag primesc un investitor, dar cine vine? Nu vedeți ce-i la Dinamo? Suporterii să aducă 10 milioane și gata. Dau clubul fără jucători. Vând și mă duc la altă echipă. Fac FCSB 2, să vedem cum rămân CSA și FCSB fără nimic, că oamenii tot la mine vin, că-i am pe Coman, Tănase”, a afirmat Gigi Becali, în urmă cu câteva zile.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!