„Am transmis oferta!” Fanii lui FCSB au strâns cele zece milioane, iar acum așteaptă răspunsul oficial de la Gigi Becali

Gigi Becali FCSB Liga 1 Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 12:32
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 12:34

Fanii echipei FCSB i-au transmis lui Gigi Becali o ofertă de cumpărare a clubului.

Supărat că este criticat de suporteri, Becali a susținut că le cedează clubul pentru 10 milioane. Acum, patronul vicecampioanei va trebui să le ofere un răspuns oficial, după ce aceștia i-au făcut oferta de cumpărare.

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, susține că suporterii au strâns cele 10 milioane de euro solicitate de Becali și așteaptă un număr de cont de la acesta pentru a face plata.

„Am întocmit hârtia pe care Asociația Salvați Steaua o trimite către clubul FCSB. Poate că a și fost deja trimisă în această seară (n.r. marți seară). După ce am consultat toți acei oameni dispuși să preia echipa de la Gigi Becali, noi am făcut deja pasul. L-am întrebat oficial pe domnul Becali dacă vinde. Așteptăm răspunsul. Mingea e la dumnealui. Noi dovedim că suntem serioși. În clipa când avem răspunsul, mai ales dacă este afirmativ, așteptăm numai numărul de cont unde să trimitem suma de 10 milioane de euro", a declarat Gheorghe Mustașă, la Radio Sport 1.

Gigi Becali deține clubul FCSB din 2003.

Ce va primi, de fapt, Gheorghe Mustață dacă va cumpăra clubul lui Gigi Becali. Patronul a făcut anunțul

Becali susține acum că discuția cu Mustață despre vânzarea FCSB a fost mai mult în glumă, însă nu abandonează ideea de a vinde clubul pentru 10 milioane. În schimbul acestei sume de bani, viitorul patron ar urma să primească numele, locul din Liga 1 și coeficientul UEFA.

„Eu am făcut o socoteală.. să vină oricine cu 10 milioane. Îi dau societatea fără jucători și fără academie. Doar numele și locul din Liga 1, coeficientul UEFA”, a spsu Gigi Becali la Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!