valeriu iftime Gino Iorgulescu LPF Superliga Valeriu Iftime

„Ușa e deschisă la domnul Gino Iorgulescu să intre aerul!” Valeriu Iftime îl ironizează pe președintele LPF

Valeriu Iftime nu ia în serios mesajul transmis de Gino Iorgulescu prin intermediul comunicatului de presă dat publicității astăzi.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 26 Septembrie 2023, 11:26
Data actualizarii: Marti 26 Septembrie 2023, 11:31

Mai mult, patronul lui FC Botoșani și-a continuat tirada la adresa lui Iorgulescu, susținând că „n-are minte” și că „n-are soluții” pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă fotbalul românesc.

Iftime s-a arătat nemulțumit inclusiv de faptul că replica lui Iorgulescu a venit la cinci zile distanță de la declarațiile sale.

Valeriu Iftime îl ironizează pe Gino Iorgulescu

„Poate o fi fost la Botoșani când era tânăr… Parcă a fost la un meci cu Dinamo, nu-mi aduc aminte exact! Nu vreau să intru în polemică, n-am nevoie de vizite protocolare! Noi circulăm pe străzi paralele…

Ușa e deschisă la domnul Gino Iorgulescu să intre aerul, nu să intru eu! Îmi pare rău, n-avem un cap și nici coadă. Suntem dezorganizați. Se întâmplă multe lucruri negative și nu căutăm soluții! Gino Iorgulescu n-are putere, n-are minte, n-are soluții!

Fotbalul românesc nu-i bolnav la copii de 2, 5 sau 7 ani, noi avem probleme de organizare, nu avem soluții! Până și lipsa de reacție, a durat 4-5 zile, spune ceva despre activitatea de la LPF”, a spus Valeriu Iftime pentru sptfm.ro.

Vezi AICI răspunsul lui Gino Iorgulescu pentru Valeriu Iftime, după ce patronul lui FC Botoșani i-a cerut să intervină în scandalul arbitrajelor din Superliga.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!