VIDEO EXCLUSIV „Un meci foarte bun!” Hagi, mulțumit după remiza cu Dinamo din primul amical al anului! Ce a spus antrenorul Farului despre negocierile Federației cu Boloni 

Farul și Dinamo s-au întâlnit într-un amical spectaculos, încheiat 2-2. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 20:48
Data actualizarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 20:56

Duelul dintre cele două echipe a fost unul demn de o partidă din Liga 1, în care nu au lipsit golurile, dar și momentele tensionate, în special înainte de pauză, când a existat o altercație între jucători. 

Scorul a fost deschis de Ivanovski, în minutul 26, însă Betancor a egalat în minutul 47, iar 11 minute mai târziu a făcut 'dubla'. Tabela a fost închisă de Deian Sorescu, golgheterul „câinilor”, care ar putea pleca în următoarele zile, după declarațiile lui Iuliu Mureșan. 

Gheorghe Hagi, mulțumit de jocul de la Ovidiu 

Antrenorul Farului a vorbit la finalul meciului, arătându-se nemulțumit doar de erorile defensive prin care Dinamo a reușit să înscrie. 

„Un meci foarte bun și pentru noi, și pentru ei, conta mai puțin rezultatul, fiecare a vrut să își facă antrenamentul cât mai bun. S-au marcat și goluri, din păcate, pentru noi ofensiv am marcat goluri, defensiv nu am făcut ce trebuia. A fost un antrenament foarte bun, ca un meci oficial.

Plăcerea noastră e să fim lângă fotbal, ne place să jucăm, încercăm să revenim la forma noastră, cum am terminat campionatul. Muncim bine și cred că echipa a arătat bine la primul meci după o pauză de mai bine de 10 zile.

Încercăm să ne completăm, să aducem ceva în plus față de ce ne-a lipsit, Omoh încă nu e bine, dar s-a văzut că are calitate, vom vedea. 

Moldoveanu e un tânăr talentat, un șef de generație care nu a avut foarte multe șanse sau a avut ghinion, vom vedea, nu îi vom pune nicio promisiune la început. Nu îmi plac pariurile, cred în jucătorii care au talent, nu suntem un club bogat, dar trebuie să vedem ce facem pentru a se adapta la jocul nostru.

Am văzut o echipă care a jucat un fotbal foarte bun, a venit conectată foarte bine. Ar fi bine să rămână Dinamo în Liga 1, eu spun mereu că nu putem să fim favoriți cu ei, au tradiție mare, au momentul acesta. 

Nu mă pricep la Covid-19, trebuie să ne adaptăm, să avem grijă de noi, avem conducere, conducerea trebuie să se gândească la asta, nu e treaba mea sau a jucătorilor să vorbim despre asta. Noi trebuie să jucăm fotbal și să câștigăm. 

Mama mea mi-a zis că și cu lingurița, când mânânci și o duci la gură faci un efort, nimic nu e ușor. Sunt multe echipe bune, dar depinde de noi”, a declarat Gheorghe Hagi la finalul meciului. 

Gheorghe Hagi: „Loți a demonstrat ce poate!” 

Întrebat despre situația selecționerului României, acolo unde negocierile dintre Federație și Laszlo Boloni s-au împotmolit, Gheorghe Hagi a cerut răbdare și a ținut să puncteze faptul că tehnicienii români sunt talentați. 

„O să vină și selecționerul, este nevoie de răbdare. Așteptăm, vom vedea ce va fi. Nu este ușor să găsești un selecționer, nimic nu este ușor. Federația trebuie să ia o decizie inspirată, România are antrenori foarte buni.

Loți este unul dintre antrenorii mari pe care îi are România, a demonstrat ce poate. Suntem mulți care muncim foarte bine, fotbalul românesc nu duce lipsă de antrenori. Fotbalul românesc duce lipsă de alte lucruri. Jucători avem, antrenori avem, mai rămâne să ne organizăm noi cum trebuie”, a adăugat antrenorul.  

VIDEO - Rezumatul meciului Farul - Dinamo 2-2 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies