Suma infimă pe care FRF i-ar fi propus-o lui Hagi pentru funcția de selecționer! Un antrenor din playout câștigă mai mult 

Echipa Nationala FRF Gica Hagi Razvan Burleanu Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 19:41
Data actualizarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 19:54

Răzvan Burleanu i-ar fi propus lui Gică Hagi un contract infim la echipa națională.

Contractul lui Mirel Rădoi cu echipa națională a expirat pe 30 noiembrie. Iar Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu i-au abordat pe Gică Hagi, Răzvan Lucescu, Dan Petrescu și Ladislau Boloni pentru a accepta postul de selecționer. Dar, în cele din urmă, în afară de Boloni, care mai dorește o rundă de negocieri, toți tehnicienii i-au refuzat pe oficialii FRF. 

Primul contactat a fost Gică Hagi, dar antrenorul Farului Constanța a mărturisit că nu poate deveni selecționerul României, atât timp cât are o fucție de conducere la propriul club, acesta fiind un conflict de interes. Dar playsport informează că „Regelui” i s-a proprus un contract de doar 10.000 de euro lunar de către Răzvan Burleanu.

Pentru a face o paralelă, Adrian Mutu, când a fost instalat la FCU Craiova în vară, a primit o remunerație de 14.000 de euro lunar, în timp ce Cristiano Bergodi, care a semnat cu Sepsi OSK în luna octombrie a anului trecut, a fost atras cu un salariu de 13.000 de euro lunar. 

Petrescu, salariu mai mare decât Hagi 

Dan Petrescu a dezvăluit miercuri, 5 ianuarie, că FRF i-a propus un salariu de 25.000 de euro lunar, motivând că dacă și-ar fi plătit singur clauza de reziliere de la CFR, în valoare de 400.000 de euro, ar fi pierdut 100.000 de euro, fără a câștiga nimic, timp de un an. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!