Liga 1

Gică Hagi vinde din nou în Vest! Anunț făcut în direct la TV: "Vă dau în scris!"

Gică Hagi este gata să se despartă de un titular al Farului în această iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 20:26
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 20:44

George Ganea (22 de ani), atacantul care joacă la Farul din februarie 2019, se va transfera într-un campionat din Vestul Europei în actuala fereatră de mercato, conform unui anunț făcut de tatăl fotbalistului, fostul internațional Ionel Ganea.

George Ganea pleacă de la Farul

Întrebat despre lipsa de atitudine arătată de fiul său în unele meciuri, Ionel Ganea a explicat că fostul internațional U21 își va schimba stilul de joc și se va face remarcat la un alt club din acest an.

"O să auziți de el, vă dau eu scris în seara asta că o să-l vedeți. O să-l vedeți la o echipă în Europa până la sfârșitul lunii. Și el tot în Vest va merge", a spus Ionel Ganea, la Digisport.

George Ganea a fost crescut de Universitatea Cluj, iar sezonul 2015/2016 l-a petrecut la Rapid. Au urmat doi ani în Italia, la echipele de juniori ale celor de la Entella și AS Roma, iar în 2018 a revenit în România, la campioana CFR Cluj.

La CFR Cluj, atacantul a fost folosit într-un singur meci, iar în februarie 2019 a fost cedat gratis la Farul. Gică Hagi l-a folosit cu regularitate, iar George Ganea a ajuns la 84 de meciuri, 10 goluri și 13 pase decisive în tricoul dobrogenilor.

În acest sezon, George Ganea a jucat în 13 meciuri la Farul și a marcat două goluri. Fiul fostului internațional a evoluat la toate grupele de juniori ale României, inclusiv la cea U23 de la Jocurile Olimpice din 2021.

  • 400.000 de euro este cota de piață a lui George Ganea, conform Transfermarkt
  • 2 trofee a câștigat George Ganea cu Farul - Cupa și Supercupa României
Modifică setările cookies