Un impresar sârb știe ce i-a lipsit lui Ianis Hagi pentru a se impune în străinătate: „Asta e problema!”

Ianis Hagi Fiorentina Stranieri Ianis Hagi
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 16:28
Data actualizarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 16:35

Zvonko Milojkovic, impresar sârb, știe ce le lipsește românilor pentru a se impune în campionatele tari din Europa.

Milojkovic crede că este vorba de metalitate. Sârbul susține că fotbaliștilor români le lipsește gândirea „pentru fotbalul de nivel înalt”.

Impresarul sârb s-a folosit de transferul lui Ianis Hagi (23 de ani) și al lui Dusan Vlahovic (21 de ani), abii cumpărați la un moment dat de Fiorentina, pentru a-și susține teoria.

Ianis Hagi a fost cumpărat de Fiorentina, în 2016, de la Viitorul, în schimbul a 2.8 milioane de euro, însă după doi ani și două meciuri în tricoul viola, fotbalistul de bandă a revenit în România.

De partea cealaltă, sârbul Vlahovic a devenit unul dintre oamenii de bază ai Fiorentinei, cu 47 de goluri marcate în cele 106 meciuri jucate pentru gruparea viola.

„Românilor le lipsește mentalitatea”

„Vlahovic a fost adus la Fiorentina în același timp în care a fost adus acolo Ianis Hagi. De ce doar sârbul s-a impus? Nu mă refer în mod special la Ianis, îți explic care sunt diferențele în general. Românii nu au mentalitate pentru fotbalul de nivel înalt. «Nu jucăm fiindcă suntem români!». Serios? De ce i-ar iubi cineva pe sârbi și i-ar urî pe români? Asta e o scuză penibilă! Ești fotbalist, îți faci loc! Nu ești, nu joci”, a spus Zvonko Milojkovic, potrivit gsp.ro.

7 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt.com, în timp ce același site îi oferă sârbului Dusan Vlahovic o cotă de zece ori mai mare: 70 de milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!