Fotbal intern

Ionel Ganea a anunțat că George Ganea pleacă de la echipa lui Hagi, conducerea Farului a reacționat

Ciprian Marica a comentat spusele lui Ionel Ganea.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 10:11
Data actualizarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 10:35

Ciprian Marica, acționar minoritar la Farul Constanța, a reacționat, conform digisport.ro, după ce Ionel Ganea afirmase că fiul său, George, va părăsi formația lui Gică Hagi în pauza competițională de iarnă.

Reacția lui Marica

Marica, fost vârf al naționalei, susține că pe adresa clubului de pe Litoral nu ar fi venit vreo ofertă pentru fostul internațional de tineret. 

”Sincer, nu am auzit de o ofertă pentru George Ganea până în momentul ăsta. Mie, sincer, îmi place ca jucător. Eu cred că alături de Hagi ar mai putea crește. Luăm fiecare ofertă în calcul. Dacă e mulțumitoare pentru club și jucător, de ce nu?", a declarat Marica, potrivit sursei mai sus menționată.

Ionel Ganea: "Vă dau în scris!"

Ionel Ganea a avut un rol important în cariera fiului său George, atacant care și-a făcut o parte din juniorat la AS Roma, apoi a fost transferat de CFR Cluj. Accidentat o perioadă din prima parte a campionatului, Ganea junior a evoluat în 14 partide pentru trupa lui Hagi.

”Vă dau în scris că o să-l vedeți. O să-l vezi acum, va ieși în Europa. Până la sfârșitul lunii, o să-l vedeți. În Vest va merge”, a declarat ieri Ionel Ganea, la televiziunea Digi Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies